Μπακάκης: «Δύσκολη αποστολή στην Ξάνθη»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Δύσκολη αποστολή στην Ξάνθη»

bet365

Μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει ο Παναιτωλικός στην Ξάνθη για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας όπως δήλωσε ο Μιχάλης Μπακάκης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη NOVA

Για το ματς με την Ξάνθη: «Σίγουρα θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η Ξάνθη είναι μία έμπειρη ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο πάθος και τη δύναμη, αλλά και στο ποιος θα θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Γιατί και η Ξάνθη είναι ψηλά στη βαθμολογία και εμείς έχουμε 17 βαθμούς και καλή ψυχολογία. Και οι δύο ομάδες θέλουν το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος θα πάρει τη νίκη».

Για το πιο θεωρεί πως είναι το δυνατό κομμάτι της Ξάνθης και πιο του Παναιτωλικού: «Το δυνατό σημείο μας είναι η άμυνα. Έχουμε μία πολύ καλή και συμπαγής άμυνα. Όσο για την Ξάνθη, το δυνατό σημείο της είναι η επίθεση, διότι διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες που μπορούν με μισή φάση να σου κάνουν γκολ».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες από την Ξάνθη οι οποίοι θέλουν περισσότερο προσοχή: «Αυτούς που έχω ξεχωρίσει είναι ο Σολτάνι και ο Κάλβο, τους οποίους και είδα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και πιστεύω ότι θέλουν περισσότερη προσοχή».

Για το τι παιχνίδι περιμένει: «Πιστεύω ότι στην αρχή θα είναι κλειστό το παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στην άμυνα. Όσο το παιχνίδι μένει στο 0-0, η Ξάνθη θεωρώ ότι θα ανοιχτεί γιατί παίζει στην έδρα της και θα γίνουν οι φάσεις».

Για το τι πρέπει να έχει ο Παναιτωλικός για να φύγει με βαθμό ή βαθμούς από την Ξάνθη: «Κλειστή άμυνα και να είμαστε γρήγοροι στις αντεπιθέσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα