Αύριο η ομιλία Σαββίδη στους παίκτες

Αύριο η ομιλία Σαββίδη στους παίκτες

Απόστολος Παγώνης
Αύριο η ομιλία Σαββίδη στους παίκτες

bet365

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης και αύριο(24/11) στο Μακεδονία Παλλάς θα μιλήσει στους παίκτες για την ήττα από τον Ολυμπιακό, τα πειθαρχικά παραπτώματα, αλλά και για το παιχνίδι με τον Άρη.

Καψόνια τέλος από τον Ιβάν Σαββίδη, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε χωρίς skype, αλλά πρόσωπο με πρόσωπο την Κυριακή(24/11) να μιλήσει στους παίκτες για πολλά θέματα που ταλανίζουν το σωματείο. Από την ήττα με τον Ολυμπιακό και τα πειθαρχικά παραπτώματα μέχρι και το παιχνίδι με τον Άρη. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου αναμένεται να είναι «σκληρός» προς τους ποδοσφαιριστές καθώς μ’ αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες προσβάλουν το σωματείο. Έτσι λοιπόν ο Σαββίδης θα θέσει τους παίκτες προ των ευθυνών τους και θα ζητήσει να μην υπάρξουν παρόμοιες εμφανίσεις.

Με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα Σανθ Χακόμπο. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, που βρέθηκε σήμερα στην προπόνηση της ομάδας στην Τούμπα χωρίς όμως να συμμετάσχει, θα γνωρίζει μέχρι την Δευτέρα(25/11) πιο θα είναι το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα