«Περιμένουμε με χαρά την οικογένεια Γιαννακόπουλου»

«Περιμένουμε με χαρά την οικογένεια Γιαννακόπουλου»

Gazzetta team
«Περιμένουμε με χαρά την οικογένεια Γιαννακόπουλου»

bet365

Κύκλοι της Παναθηναϊκής Συμμαχίας αναφέρθηκαν στο ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ, τονίζοντας ότι περιμένουν τη βοήθειά του!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εντός 15 ημερών αναμένεται η πρότασή του προς τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίο έχει πολύ καλές σχέσεις. Αναμφίβολα αν συμβεί κάτι τέτοιο τα δεδομένα στο «τριφύλλι» αλλάζουν. Κύκλοι της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, μάλιστα, ουσιαστικά... άνοιξαν την πόρτα στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και την οικογένειά του, προκειμένου να ισχυροποιηθεί ο Παναθηναϊκός!

«Περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά την βοήθεια της οικογένειας Γιαννακόπουλου στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του Παναθηναϊκού μας», έλεγαν χαρακτηριστικά στη Συμμαχία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα