«Προδομένος ο Μέσι, φεύγει το καλοκαίρι!» (vid)

«Προδομένος ο Μέσι, φεύγει το καλοκαίρι!» (vid)

Θάνος Σαρρής
«Προδομένος ο Μέσι, φεύγει το καλοκαίρι!» (vid)

bet365

Στην αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα προχώρησε ισπανική εκπομπή, βάζοντας... φωτιά στους Καταλανούς, αν και η πηγή της δεν είναι η πλέον έγκυρη...

Η εκπομπή Punta Pelota πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει το επίσημο ενδιαφέρον τριών ομάδων για την απόκτηση του Μέσι. Πλέον, κάνει λόγο για ειλημμένη απόφαση και για οριστική ρήξη του Αργεντινού και των εκπρόσωπών του με το σύλλογο!

Χαρακτηριστικά, οι Ισπανοί τονίζουν: «Στα τέλη Σεπτεμβρίου, πριν δυο μήνες, ένας παίκτης της Μπαρτσελόνα και οι εκπρόσωποί του του επικοινώνησαν με το κλαμπ. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε επανεκτίμηση του συμβολαίου του και οι Καταλανοί του υποσχέθηκαν ότι θα γίνει. Συμφωνήσαν και σε μια αύξηση στις αποδοχές του. Μετά από ένα μήνα ο σύλλογος επικοινώνησε μαζί του και του εξήγησε ότι δεν μπορούν να το κάνουν. Έτσι, μετά από ένα μήνα οι σχέσεις του συλλόγου και των συμβούλων του παίκτη χάλασαν.

Ο παίκτης έχει προφορική συμφωνία με άλλη ομάδα και τον Φεβρουάριο/Μάρτιο θα ξεκινήσει να προετοιμάζει την μεταγραφή του. Η απόφαση έχει ληφθεί. Ο Λέο Μέσι θα φύγει από το σύλλογο στο τέλος της χρονιάς!»

Το παραπάνω ρεπορτάζ αποδίδεται στον Φρανσουά Γκαγιάρδο, ο οποίος συστήνεται ως... insider. Ο εν λόγω ατζέντης πάντως, έχει προχωρήσει σε κάποιες αποκαλύψεις που κάνουν το κοινό επιφυλακτικό. Για παράδειγμα, είχε πει ότι ο Πέδρο θα φύγει επίσης από το Καμπ Νόου, είχε τονίσει ότι ο Τζον Τέρι πηγαίνει στη Βαλένθια, ενώ έστελνε και τον Ντιντιέ Ντρογκμπά στη Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, αν και τονίζει ότι είναι ατζέντης αναγνωρισμένος από τη FIFA, στις επίσημες λίστες τις Ομοσπονδίας δεν υπάρχει το όνομά του. Υπάρχει ένας «Φρανσίσκο Χέσους Γκαγιάρδο Σεράνο», χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι είναι ο ίδιος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα