Οι απαντήσεις της ΕΠΟ για το ύποπτο ματς

Θάνος Σαρρής
Οι απαντήσεις της ΕΠΟ για το ύποπτο ματς

bet365

«Δημιουργούν εντυπώσεις χωρίς λόγο...», λένε σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta, στην ΕΠΟ για το παιχνίδι Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα, ξεκαθαρίζοντας ότι εξ΄ αρχής το ματς ήταν «ύποπτο αποτυχημένης χειραγώγησης».

Η αποστολή του φακέλου του Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα από την UEFA είδε το φως της δημοσιότητας από ρεπορτάζ πολιτικών εφημερίδων, ωστόσο η υπόθεση δεν είναι καινούργια για την Ομοσπονδία. Ο φάκελος έχει σταλεί εδώ και περίπου 15 μέρες στην ΕΠΟ, για τους ανθρώπους της οποίας δεν υπάρχει θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. Κι αυτό γιατί από την πρώτη στιγμή, το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από την UEFA ως «ύποπτο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ χειραγώγησης».

Ο λόγος που έγινε ντόρος είναι ότι το 2-2 ήταν το σκορ ήδη από το πρώτο ημίχρονο και βλέποντας τη συχνότητα των γκολ, αρκετός κόσμος έσπευσε να παίξει στο στοίχημα ότι θα μπουν κι άλλα. Παρατηρήθηκε λοιπόν ασυνήθιστη κίνηση στον στοιχηματισμό στο συγκεκριμένο αγώνα, γεγονός που... σήμανε συναγερμό στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, η οποία όμως ήταν ξεκάθαρη ότι δεν υπήρξε τελικά χειραγώγηση.

Από την ΕΠΟ, πάντως, ξεκαθαρίζουν ότι από την πρώτη στιγμή έστειλαν το φάκελο εκεί που έπρεπε, δηλαδή στην εισαγγελία, στον υφυπουργό και στη διοργανώτρια αρχή. Ωστόσο, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά από την Ομοσπονδία, από τη στιγμή που γίνεται λόγος για «αποτυχημένη χειραγώγηση» δεν υπάρχει συνέχεια στο θέμα. «Κάποιοι θέλουν να δημιουργούν θέμα και εντυπώσεις χωρίς να υπάρχει λόγος», έλεγαν χαρακτηριστικά...

 

Τελευταία Νέα