Ειδήσεις πίσω από τις ειδήσεις (22/11)

Gazzetta team
Ειδήσεις πίσω από τις ειδήσεις (22/11)

bet365

Το προσωπικό δράμα του Διαμαντίδη, οι σκέψεις του Μήτρογλου και ο βελτιωμένος Ζέκα.

Το gazzetta.gr κάθε μέρα σας παρουσιάζει τις σημαντικές ειδήσεις του Τύπου που πέρασαν στα «ψιλά», αλλά έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν καίγεται για τα λεφτά, τα έχει σε δεύτερη μοίρα λένε κοντινοί άνθρωποι του παίκτη και τονίζουν: «Μην σνομπάρετε τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο» (ΦΩΣ)

Ο Διαμαντίδης αγωνίστηκε απέναντι στην Λιέτουβος Ρίτας υπό το βάρος της απώλειας του παππού του. Μάλιστα, πήγε χθες αυθημερόν στην κηδεία στην Καστοριά, επέστρεψε και έπαιξε στο ματς (GOAL)

Υπάρχει ένα σενάριο που θέλει τον Κολοβό να έχει πιθανότητες να μετακομίσει στον Ολυμπιακό τον Γενάρη, ωστόσο πολύ δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο (ΦΩΣ)

Ο Σταφυλίδης εξακολουθεί να αγνοείται στη Λεβερκούζεν μιας και τέσσερις μήνες μετά την απόκτησή του, ο Σάμι Χίπια δεν τον βάζει ούτε στην αποστολή. Οι Γερμανοί δεν αποκλείεται να τον δώσουν δανεικό για έξι μήνες (SPORTDAY)

Στο πλευρό του Αργυρίου βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τιμ της ΑΕΚ μετά την απώλεια του ξαδέρφου του. Ο νεαρός άσος θέλει να παίξει αύριο και για αυτόν... (ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ)

Μεγάλο ντόρο έκανε και στον ρουμανικό Τύπο η χθεσινή αποκάλυψη για το λάθος της Εθνικής ομάδας τους και μάλιστα φιλοξενούνται δηλώσεις στελεχών της ομοσπονδίας τους που παραδέχονται ότι δήλωσαν άλλον παίκτη ως τερματοφύλακα (SPORTDAY)

Τον Γιώργο Γαλιώτο τον οποίο γνωρίζει καλά από την κοινή θητεία τους στον Ηλυσιακό θέλει να πάρει μαζί του στα Τρίκαλα, ο Κώστας Φλεβαράκης (ΠΡΑΣΙΝΗ)

Δεν αποτελεί μυστικό ότι ο Γιώργος Καραγκούνης θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι το θέμα θα ανοίξει εκ νέου, χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να προεξοφλήσει την κατάληξή του (GOAL)

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ατζέντηδες αναφέρουν ότι είδαν τον Ρισβάνη μία ακόμα γερμανική ομάδα εκτός από το Ανόβερο, αλλά και μία ιταλική (SPORTDAY )

Ενθουσιασμένος είναι ο Ατζαγκούν από τα μαθήματα ελληνικών που γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού. «Είμαι καλός μαθητής», λέει μεταξύ άλλων ο νεαρός άσος (GOAL)

Περισσότερο ήρεμος από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας στη Ρουμανία ήταν ο Κώστας Μήτρογλου. Και όσοι τον ξέρουν βεβαιώνουν ότι έτσι είναι πάντα (LIVE SPORT)

Για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες ο Σάκης Τσιώλης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Αρχικά ως προπονητής του Αστέρα και πλέον των Ιωαννίνων (LIVE SPORT)

«Παπάδες» κάνει στο νέο Football Manager ο Ζέκα, ο οποίος χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και καλύτερος και αποτελεί μία από τις ατραξιόν του πρωταθλήματος (GOAL)

 

Τελευταία Νέα