«Έχουν συζητήσει για Ρισβάνη»

«Έχουν συζητήσει για Ρισβάνη»

Gazzetta team
«Έχουν συζητήσει για Ρισβάνη»

bet365

Το Ανόβερο τσεκάρει την περίπτωση του Σπύρου Ρισβάνη και γερμανικό μέσο ενημέρωσης τονίζει πως ο Ντιρκ Ντούφνερ έχει συζητήσει με τον Νίκο Νταμπίζα.

Ως γνωστόν, το ενδιαφέρον του Ανόβερου έχει κεντρίσει ο Σπύρος Ρισβάνης. Ο 19χρονος στόπερ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο... μικροσκόπιο των Γερμανών, αφού και ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Ντιρκ Ντούφνερ παραδέχτηκε ότι τον παρακολούθησε και έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Ωστόσο, νέο ρεπορτάζ της γερμανικής Bild τονίζει πως ο Ντούφνερ έχει συζητήσει για το συγκεκριμένο θέμα με τον Νίκο Νταμπίζα, κάτι που αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα και η Live Sport, όπου επισημαίνεται ότι πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος ακόμη δεν έχει αγωνιστεί ούτε με την Εθνική Ελπίδων!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα