Μίτσελ: «Η σκέψη μας μόνο σε Πανθρακικό»

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ: «Η σκέψη μας μόνο σε Πανθρακικό»

bet365

Ο Μίτσελ έκανε δηλώσεις και στο περιθώριο της ερυθρόλευκης εκδήλωσης στην Brooks Brothers ρίχνοντας το βάρος στον αγώνα με τον Πανθρακικό.
Ο Ισπανός τόνισε για:
Το περιβάλλον στο μαγαζί, που δεν θα βρει η ομάδα του ούτε το Σάββατο ούτε την Τετάρτη: Είναι μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα η σημερινή. Ακόμη όμως και όταν αγωνιζόμαστε σε άλλα γήπεδα, μακριά από το δικό μας προσπαθούμε να μην αφήνουμε την ατμόσφαιρα και την αντιπαλότητα να μας επηρεάζουν.
Την δύσκολη συνέχεια για τον Ολυμπιακό: Σίγουρα τα πράγματα συνεχίζουν να είναι δύσκολα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα, όμως έχουμε κατακτήσει μέχρι στιγμής πολύ σημαντικά πράγματα. Βέβαια δεν πρέπει να τα αφήσουμε να πάνε χαμένα. Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτή την πρόοδο.
Την επιβάρυνση των διεθνών: Την περίοδο της προετοιμασίας λέγαμε ότι θα είμαστε προετοιμασμένοι για να παίζουμε παιχνίδι Τετάρτη και Κυριακή. Έχουμε παίκτες που συμμετέχουν στο Μουντιάλ και είμαστε περήφανοι γι' αυτό , παίζουμε στο Champions League, είμαστε πρωτοπόροι στο ελληνικό πρωτάθλημα και είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο. Η κούραση δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Το γεγονός ότι έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Έχουμε ένα πολύ μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ και ακόμα και αν υπάρχει κούραση έχουμε πάντα τις εναλλακτικές λύσεις.
Τον αγώνα με την Παρί και το εάν είναι εκεί το μυαλό της ομάδας: Όχι. Το πνεύμα μας είναι καταρχάς στο να κερδίσουμε ματς του πρωταθλήματος. Θα σκεφτούμε μετά το Παρίσι. Πρώτα θέλουμε να κερδίσουμε στην Κομοτηνή. Η σκέψη μας είναι στον Πανθρακικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα