Οι επικρατέστεροι 11 για Πανθρακικό (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Οι επικρατέστεροι 11 για Πανθρακικό (pic)

bet365

Ο Μίτσελ πρόκειται να παρουσιάσει έναν αλλαγμένο Ολυμπιακό με τον Πανθρακικό για να μην επιβαρύνει και άλλο τους διεθνείς. Σημαντικές πιθανότητες για πρεμιέρα Τόρες!

Παρότι οι δοκιμές του Ισπανού δεν βγάζουν πάντα τόσο χρήσιμα και ουσιώδη συμπεράσματα φαίνεται πως οδεύει σε μία 11αδα με τους: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Τόρες ή Μπονγκ, Σάμαρη, Ντινγκά, Φουστέρ, Βάις ή Γιαταμπαρέ, Τσόρι Ντομίνγκες και είτε Σαβιόλα είτε Μήτρογλου. Όπερ σημαίνει πως ο Ρομπέρτο θα είναι κάτω από τα γκολπόστ, δεξιά ο Σαλίνο, στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς και Αβραάμ, αριστερά ο Τόρες που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο για φέτος (σ.σ. εκτός εάν ξεκινήσει ο Μπονγκ), στον άξονα ο Σάμαρης με τον Ντινγκά, στα δύο άκρα ο Φουστέρ με έναν εκ των Βάις ή Γιαταμπαρέ και ο Τσόρι πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Σαβιόλα ή τον Μήτρογλου.

Ο Σιόβας μένει δεδομένα off για την άμυνα, ο Μίτσελ θέλει να δώσει ανάσες σε Χολέμπας, Μανιάτη και Μήτρογλου λόγω Εθνικής ενώ ο Κάμπελ είχε ταξίδι στην Αυστραλία. Ο Μήτρογλου έχει ζητήσει να αγωνιστεί και με τον Πανθρακικό με τον Ισπανό προπονητή να αμφιταλαντεύεται καθότι έχει κατά νου να τον ξεκουράσει ελέω Τσάμπιονς Λιγκ. Για την κορυφή της επίθεσης βέβαια υπάρχει και ο Σέποβιτς και ο Ολαϊτάν ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή εκτός από τον Τόρες και ο Ιμπαγάσα αλλά και να πάρει χρόνο συμμετοχής. Το προπονητικό επιτελείο περιμένει από τους παίκτες να δώσουν ό,τι καλύτερο και στο εκτός έδρας ματς με τον Πανθρακικό το Σάββατο και να πάρουν τη νίκη, έχοντας και τον κόσμο τους στο πλευρό τους. Τελικές αποφάσεις θα ληφθούν την Παρασκευή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα