Μιχαΐλοβιτς: «Επέστρεψα σπίτι»

Μιχαΐλοβιτς: «Επέστρεψα σπίτι»

Μιχαΐλοβιτς: «Επέστρεψα σπίτι»

bet365

Στην επίσημη παρουσίαση του από την Σαμπντόρια ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς δήλωσε οπαδός της και σίγουρος ότι θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Οι Μπλουτσερκιάτι έχουν αρχίσει άσχημα τη σεζόν και η διοίκηση δεν μπορούσε να συνεχίζει να στηρίζει τον Ντέλιο Ρόσι, με συνέπεια να τον απολύσει και να προσλάβει τον Μιχαΐλοβιτς. Ο Σέρβος, που ως ποδοσφαιριστής έγραψε ιστορία στην Ιταλία με τις Ρόμα, Σαμπντόρια, Λάτσιο και Ιντερ, παρουσιάστηκε την Πέμπτη και δήλωσε «πολύ χαρούμενος που είμαι ξανά εδώ, είναι σαν να επιστρέφω στο σπίτι μου».

Για να είναι χαρούμενοι και οι υπόλοιποι στη «Σαμπ» πάντως, όπως είναι ο Μιχαΐλοβιτς, θα πρέπει η ομάδα να βρει ρυθμό και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη, με τον νέο προπονητή να τονίζει πως «οι παίκτες έχουν όσα χρειάζονται για να βγουν από αυτή την κατάσταση. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να επιβιώσουμε αλλά για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να έχουμε πάθος, δύναμη και τιμή. Δε θα είναι εύκολο αλλά δεν τα παρατάω ποτέ. Θα πετύχουμε όσα θέλουμε αν είμαστε πάντα ενωμένοι».

 

SERIE A Τελευταία Νέα