Προσοχή ζητά ο Αναστασίου για τη «βουβή» Λεωφόρο

Gazzetta team
Προσοχή ζητά ο Αναστασίου για τη «βουβή» Λεωφόρο

bet365

Σε φουλ ρυθμούς μπήκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει ΠΑΣ. Επέστρεψαν οι διεθνείς, προσοχή στην άδεια Λεωφόρο το μήνυμα του Γιάννη Αναστασίου.

Έχοντας πλέον και τους διεθνείς ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην άδεια Λεωφόρο. Ο Γιάννης Αναστασίου είδε τους Καπίνο, Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλο, Ρισβάνη, Λαγό και Καρέλη να ενσωματώνονται με τους υπόλοιπους υπολογίζοντας κανονικά στις υπηρεσίες τους.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» μίλησε στους παίκτες του και αφού έδωσε συγχαρητήρια για τις εθνικές ομάδες (Ελλάδα-Κροατία) αναφέρθηκε στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. «Συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν με τις Εθνικές τους ομάδες και προκρίθηκαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Είναι μια μεγάλη επιτυχία και είναι σημαντικό και για τον Παναθηναϊκό να εκπροσωπείται επάξια σε διεθνές επίπεδο. Είμαστε πλέον όλοι μαζί μετά από αρκετές ημέρες και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι που έχουμε την Κυριακή στο γήπεδο μας. Απέναντι στον Άρη πετύχαμε μια σημαντική νίκη και θέλω να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς δεν θα έχουμε κοντά μας και τους οπαδούς μας. Γι' αυτό πρέπει να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να πάρουμε τη νίκη. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και αυτοσυγκέντρωση για να διαχειριστούμε και την "βουβή" ατμόσφαιρα».

Στα της προπόνησης οι τραυματίες Κλωναρίδης, Μπαϊράμι και Αποστολόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα