Νταλακούρας: Να αναδείξουμε έναν μεγάλο παίκτη!

Gazzetta team
Νταλακούρας: Να αναδείξουμε έναν μεγάλο παίκτη!

bet365

Για τον μεγάλο στόχο των ακαδημιών του Παναιτωλικού, που είναι ένα ρόστερ με πολλούς Αγρινιώτες μίλησε ο προπονητής της Κ20 του συλλόγου Γιάννης Νταλακούρας!

Ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Παναιτωλικού που είναι παράλληλα και υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου μίλησε στο ΑΧΕΛΩΟΣ 9.84 και τον Γιάννη Μπακέλα για το επίπεδο των ακαδημιών, αλλά και το μεγάλο όνειρο που έχουν οι πάντες στον σύλλογο!

Για το επίπεδο των ακαδημιών: «Πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου κάνουν ένα σχεδιασμό και μετά από 5 χρόνια περιμένουν ένα καλό αποτέλεσμα. Το βασικό είναι να στηθεί μια κατάσταση, ενώ υπάρχουν και πολλές δυσκολίες. Ο Παναιτωλικός έχει φτάσει σε ένα καλό επίπεδο και είναι ώρα να αρχίσει σιγά-σιγά να πετυχαίνει τους στόχους του προέδρου και της διοίκησης»

Ποιος είναι ο στόχος: «Όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά στην πρώτη ομάδα. Θα θέλαμε κάποια στιγμή το ρόστερ να αποτελείται από αυτά τα παιδιά. Ως τώρα είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός. Τα επόμενα 3 χρόνια βλέποντας τι υπάρχει πίσω μπορούμε να το πετύχουμε. Δεν μπορούμε ξαφνικά να περιμένουμε τον Μέσι ή τον Ρονάλντο. Το βασικό είναι σε ένα ένα ρόστερ 25 παικτών να είναι ικανοποιητικός αριθμός και ας ελπίσουμε στην συνέχεια να βρεθεί και ο μεγάλος παίκτης που θα μας δώσει κάτι καλύτερο»

Για την ομάδα Κ20: «Υπάρχει ένας σεβασμός κι αυτό φυσικά πηγάζει από τον οργανισμό Παναιτωλικό. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των παικτών. Βλέπω την αγωνία και τον αγώνα τους για να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ της επαγγελματικής ομάδας. Ελπίζω τα επόμενα 2-3 κάποια παιδιά να το κάνουν και με επιτυχία. Όχι απλά να είναι στο ρόστερ αλλά να βοηθάνε και σε μεγάλο βαθμό».

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν: «Ο μεγαλύτερος στόχος να αναδείξουμε στον Παναιτωλικό έναν πολύ-πολύ μεγάλο παίκτη. Βέβαια αυτή την εποχή υπάρχουν δυσκολίες και είναι θέμα και συγκυριών. Επειδή και οι μεγάλες ομάδες ασχολούνται πλέον με ακαδημίες είναι δύσκολο να προσελκύσεις το μεγάλο ταλέντο. Το καλοκαίρι βρήκαμε ένα ταλέντο από την Αθήνα ήρθε εδώ αλλά τελικά τον προσέγγισε και ο ΠΑΟΚ και μας είπε εκεί είναι το μέλλον μου. Εμείς δεν μπορούσαμε να μην το σεβαστούμε. Βέβαια εμείς προσπαθούμε να πούμε στα παιδιά ότι μέσα από τον Παναιτωλικό έχουν περισσότερες πιθανότητες εξέλιξης ενώ σε μεγαλύτερες ομάδες ίσως χαθούν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα