Ανακοίνωσαν Καβακά τα Τρίκαλα

Gazzetta team
Ανακοίνωσαν Καβακά τα Τρίκαλα

bet365

Την πρόσληψη του Τίμου Καβακά ανακοίνωσε κι επίσημα η διοίκηση των Τρικάλων.

Ο Θεσσαλονικιός τεχνικός που πείστηκε από τη διοίκηση για το πλάνο της, πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα των Τρικάλων, στην οποία είχε και την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Ο. Τρίκαλα 1963 καλωσορίζει τον Τίμο Καβακά, που από σήμερα αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας. Ο κ. Καβακάς αν και νέος προπονητής στα 41 του χρόνια έχει να επιδείξει πολύ σημαντικά επιτεύγματα στις ομάδες που έχει εργαστεί έως τώρα.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στη Βέροια το 2010 για να συνεχίσει στον Πλατανιά Χανίων όπου και άφησε στη συγκεκριμένη ομάδα το δικό του στίγμα και κατάφερε με μεθοδική δουλειά να οδηγήσει τον σύλλογο της Κρήτης σε μεγάλες επιτυχίες.

Έχει εργαστεί δύο φορές στην ΑΕΛ, μια ως βοηθός και μετέπειτα ως πρώτος, ενώ είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Κέρκυρα και εν συνεχεία εργάστηκε με επιτυχία στην Καλλονή. Τελευταίος του σταθμός ήταν η ομάδα της Παναχαϊκής τη φετινή χρονιά.

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Κώστας Ταξιάρχης. Ο κ. Καβακάς θα προπονήσει για πρώτη φορά τον Α.Ο. Τρίκαλα 1963 σήμερα το μεσημέρι, ενώ την Κυριακή θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας μας στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κύμη».


Ο νέος τεχνικός του ΑΟΤ που θα έχει άμεσο συνεργάτη του τον Κώστα Ταξιάρχη και γυμναστή τον μέχρι πρότινος υπηρεσιακό τεχνικό της ομάδας Παναγιώτη Γάλλο στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής:«Θα ήθελα να ευχηθώ καλό υπόλοιπο να έχουμε. Δέχθηκα πρόταση από τον πρόεδρο της ομάδας να έρθω και να αναλάβω την ομάδα των Τρικάλων. Το σκεπτικό της διοίκησης είναι τα επόμενα χρόνια η ομάδα να αλλάξει κατηγορίες. Γνωρίζω την δυναμική που έχουν τα Τρίκαλα. Με υπομονή θα δουλέψουμε για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Ερωτηθείς για την διαφορά των τεσσάρων βαθμών που έχει η ομάδα από την κορυφή ανέφερε τα εξής:«Η συνέχεια είναι δύσκολη. Γνωρίζω ότι είμαστε 4 βαθμούς πίσω έχοντας κάνει και το ρεπό.

Αυτό που θα κοιτάξουμε είναι να κερδίζουμε τα παιχνίδια και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Τέλος σε ερώτηση για το εαν γνωρίζει το ρόστερ της ομάδας απάντησε:«Δεν γνωρίζω τους παίκτες. Μέσα από την καθημερινότητα θα γνωριστώ με όλα τα παιδιά και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα