Βουκουρέστι και μετά... Ρίο!

Βουκουρέστι και μετά... Ρίο!

Gazzetta team
Βουκουρέστι και μετά... Ρίο!

bet365

Στο Βουκουρέστι βρίσκεται από το μεσημέρι η Εθνική Ελλάδας για το αυριανό ραντεβού με την Ιστορία της, καθώς καλείται να υπερασπιστεί το 3-1 και να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας για τρίτη φορά, μετά τις ΗΠΑ (1994) και τη Νότια Αφρική (2010).
Η πτήση με το -πλήρες από παράγοντες της ΕΠΟ και δημοσιογράφους- τσάρτερ της Aegean προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας ύστερα περίπου 75 λεπτά, με το κλίμα στις τάξεις των διεθνών να είναι πολύ καλό και να χαρακτηρίζεται από συγκρατημένη αισιοδοξία ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Την αποστολή ακολούθησε και ο Κώστας Κατσουράνης, για ψυχολογικούς λόγους αφού ο Έλληνας αμυντικός μέσος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της τιμωρίας του με κίτρινες κάρτες. Οι διεθνείς υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και έβγαλαν δεκάδες φωτογραφίες στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και στο Βουκουρέστι όπου τους ανέμενε μια παρέα δέκα Ελλήνων, που ταξίδεψε οδικώς από την Κατερίνη.

Οι Έλληνες φίλαθλοι που θα βρεθούν αύριο στο «Νάσιοναλ Αρένα» θα είναι 1.700, αφού όλα τα εισιτήρια που είχε παραλάβει η ΕΠΟ διατέθηκαν. Διάσπαρτοι στις εξέδρες, πάντως, θα υπάρχουν και πολλοί φοιτητές, αφού η ελληνική φοιτητική κοινότητα της Ρουμανίας είναι πολυπληθής. Όσον αφορά στους γηπεδούχους, έχουν δημιουργήσει sold out πριν καν από τον πρώτο αγώνα και η χωρητικότητας περίπου 55.000 θέσεων «Νάσιοναλ Αρένα» θα είναι κατάμεστη.

 

Τελευταία Νέα