«Θα επιστρέψω όταν θα αισθάνομαι έτοιμος»

«Θα επιστρέψω όταν θα αισθάνομαι έτοιμος»

Gazzetta team
«Θα επιστρέψω όταν θα αισθάνομαι έτοιμος»

bet365

Την πρώτη του συνέντευξη μετά τον σοβαρό του τραυματισμό έδωσε ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σταρ τόνισε ότι θα επιστρέψει όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος και ότι έχουν γραφτεί πολλά ψέματα.

«Είμαι στενοχωρημένος επειδή δεν το περίμενα. Και επίσης είμαι θυμωμένος επειδή είναι ένας τραυματισμός που έρχεται αμέσως μετά από έναν άλλο. Δεν υπάρχει όμως κάτι που να με ανησυχεί. Ο τραυματισμός συνέβη επειδή έπρεπε να συμβεί. Δεν υπάρχει κάτι το ασυνήθιστο ή κάτι για να κοιτάξουμε. Ένα χτύπημα, μία λάθος κίνηση και τραυματίστηκα.», ανέφερε αρχικά ο Μέσι μιλώντας για τον τραυματισμό του και τα όσα γράφτηκαν.

Στη συνέχεια ο άσος της Μπαρτσελόνα μίλησε για τα φιλικά φιλανθρωπικού χαρακτήρα αλλά και για την διατροφή του με πολλούς να θεωρούν ότι έχουν συντελέσει ώστε ο ίδιος να τραυματίζεται πιο συχνά. «Ένας τραυματισμός δεν είναι ποτέ καλός αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει πλέον. Ήταν γραπτό να συμβεί. Δεν είμαι ο μόνος που παίζει πολλούς αγώνες μέσα στη σεζόν. Όλοι όσοι παίζουν στη La Liga κάνουν το ίδιο. Τα παιχνίδια στις διακοπές είναι απλά μέσο για να ξεφύγεις από την πίεση. Συναντιόμαστε, παίζουμε και βοηθάμε για έναν κοινωνικό σκοπό. Θα συνεχίσω με το ίδιο πλάνο που είχε σχεδιαστεί στο ξεκίνημα της σεζόν. Τα πράγματα που έχουν γραφτεί περί αλλαγής της διατροφής μου είναι πράγματα που βγαίνουν από το πουθενά.

Η διατροφή μου παραμένει η ίδια, κάποιοι εφευρίσκουν πράγματα. Ξεκίνησα την προετοιμασία έχοντας ιδανικό βάρος και αισθάνομαι καλά. Τίποτα δεν έχει αλλάξει σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Μέσι ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πιέσει τον εαυτό του και θα επιστρέψει όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος. «Όταν αισθάνομαι καλά, θα παίζω όποτε χρειάζεται. Δεν θέλω να βάζω όρια. Ξέρω πως όταν ο προπονητής θέλει να με κάνει αλλαγή, θα με αλλάξει και δεν συμβαίνει τίποτα. Μην ψάχνετε για πράγματα εκεί που δεν υπάρχουν. Όλα αυτά που γράφτηκαν για μένα μετά τον τραυματισμό μου είναι φανταστικά σενάρια. Το πλάνο είναι να επιστρέψω όταν μου πει το σώμα μου ότι είμαι καλά».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα