Επιχείρηση... Πελέ στον ΠΑΟΚ

Επιχείρηση... Πελέ στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Επιχείρηση... Πελέ στον ΠΑΟΚ

bet365

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Πελέ, με Βρύζα και Τσιστιακόφ να έχουν ενεργοποιηθεί για να ντύσουν τον παίκτη στα ασπρόμαυρα.

Ο 26χρονος άσος του Εργοτέλη έχει αναγεννηθεί με τη φανέλα των Κρητικών και βρίσκεται ανάμεσα στους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα. Στον Δικέφαλο παρακολουθούν εδώ και καιρό την πορεία του Πορτογάλου μέσου και ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια για να δουν κατά πόσο μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής με την ομάδα του Ηρακλείου.

Τσιστιακόφ και Βρύζας είναι αυτοί που έχουν ενεργοποιηθεί για τον Πελέ σύμφωνα με το «Goal» κι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι εκείνος που ανέλαβε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Εργοτέλη. Ο Βρύζας έχει ήδη απευθυνθεί στους ανθρώπους των Κρητικών για να δει αν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον παίκτη κι όπως φαίνεται δεν έχουν δείξει αρνητικοί. Την ίδια στιγμή ο Τσιστιακόφ έχει αναλάβει την πλευρά του ποδοσφαιριστή, που ανήκει στο γραφείο του γνωστού μάνατζερ Ζόρζε Μέντες.

Εκπρόσωπος του Πελέ είναι η Ναταλία Κουροέντοβα η οποία ανήκει στο συγκεκριμένο γραφείο κι όπως όλα δείχνουν ο Ρώσος στρατηγικός σύμβουλος του ΠΑΟΚ έχει κάνει μία πρώτη προσέγγιση για να διαπιστώσει τις απαιτήσεις του. Θεωρείται δεδομένο βέβαια ότι θα ζητήσει πολλά περισσότερα από τις περίπου 80 χιλ. ευρω που παίρνει φέτος στον Εργοτέλη, αλλά το σημαντικότερο στην παρούσα φάση είναι να επέλθει η συμφωνία με τους «κιτρινόμαυρους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα