Επιμένουν για Ίντερ και Μήτρογλου

Gazzetta team
Επιμένουν για Ίντερ και Μήτρογλου

bet365

Το όνομα του Κώστα Μήτρογλου παραμένει στο προσκήνιο της Ίντερ, με τους Ιταλούς να αναφέρουν πως ο «πιστολέρο» συζητήθηκε στην επαφή που είχαν ο νέος ιδιοκτήτης, με τον Ματσάρι και τον τεχνικό διευθυντή των «νερατζούρι».

Τζέκο, Οσβάλντο και Μήτρογλου είναι οι τρεις επιθετικοί που ξεχώρισαν στη σύσκεψη που υπήρξε ανάμεσα στον Ερίκ Τοχίρ (νέος μεγαλομέτοχος), τον προπονητή των Μιλανέζων και τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος. Ο «Μητρογκόλ» που σημείωσε δύο ακόμα γκολ, αυτή τη φορά με την Εθνική ομάδα, παραμένει στο στόχαστρο της Ίντερ, η οποία μάλιστα είχε άνθρωπό της για χάρη του στο «Καραϊσκάκης» το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, για το πρώτο ματς της Ελλάδας με τη Ρουμανία και το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών κλαμπ παραμένει αμείωτο.

Στα ιταλικά δημοσιεύματα τονίζεται πως οι «νερατζούρι» θα πρέπει να... παλέψουν με Ντόρτμουντ και Άρσεναλ για την απόκτηση του 25χρονου «killer», ενώ επισημαίνουν πως η περίπτωση του Μήτρογλου είναι η πιο προσιτή οικονομικά σε σχέση με τις άλλες δύο (Τζέκο, Οσβάλντο), αναφερόμενοι στη ρήτρα των 8 εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα