«Κλείστε τους Έλληνες οπαδούς πίσω από τα κάγκελα!»

«Κλείστε τους Έλληνες οπαδούς πίσω από τα κάγκελα!»

Θάνος Σαρρής
«Κλείστε τους Έλληνες οπαδούς πίσω από τα κάγκελα!»

bet365

Τα ρεπορτάζ από τη Ρουμανία τονίζουν ότι οι οκτώ οπαδοί που συνελήφθησαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» κρατούνται σε άθλιες συνθήκες, ενώ τονίζουν ότι με την ίδια λογική, οι οπαδοί από την Ελλάδα έπρεπε να είναι στη φυλακή.

Οι Ρουμάνοι συνελήφθησαν από την ελληνική αστυνομία, η οποία στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι είχαν φωτοβολίδες, κροτίδες και καπνογόνα. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για παράβαση των Νόμων "περί φωτοβολίδων-βεγγαλικών" και "περί εξωσχολικού και επαγγελματικού αθλητισμού. Τα ΜΜΕ της Ρουμανίας αφήνουν αιχμές για τη στάση των αρχών της χώρας τους, τονίζοντας ότι ο μοναδικός που ασχολήθηκε ήταν ο πρέσβης στην Ελλάδα.

Τόσο ο πρωθυπουργός,όσο και άλλα μέλη της κυβέρνησης δεν ασχολήθηκαν με το θέμα της έκδοσης των οκτώ στη Ρουμανία, η οποία μπορεί να «τραβήξει» αρκετά. Παράλληλα, υπάρχουν παράπονα από τους δικηγόρους των οπαδών για τις συνθήκες κράτησης, ενώ οι Ρουμάνοι ειρωνεύονται τις αρχές, τονίζοντας ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα ανάβουν τόσα και τόσα καπνογόνα και άρα όλοι οι Έλληνες οπαδοί έπρεπε να ήταν πίσω από τα κάγκελα. Για επιβεβαίωση, δημοσιεύουν και ένα video από το πρόσφατο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

 

Τελευταία Νέα