«Φάκελος» Μήτρογλου από Ρότζερς

Δημήτρης Τομαράς
«Φάκελος» Μήτρογλου από Ρότζερς

bet365

Ο Μπρένταν Ρότζερς έχει αρχίσει να μαζεύει στο γραφείο του μπόλικο υλικό για τον Κώστα Μήτρογλου. Γιατί αρέσει πολύ ο Έλληνας φορ.

Οι Άγγλοι διαρρέουν ξεκάθαρα πως ο άνθρωπος που ήταν στο Καραϊσκάκη για λογαριασμό της Λίβερπουλ το βράδυ της Παρασκευής δεν ήταν ένας απλός σκάουτερ. Ο Μπρένταν Ρότζερς επιλήφθηκε προσωπικά της ειδικής αυτής αποστολής για τον Κώστα Μήτρογλου, στέλνοντας έναν στενό και πολύ έμπιστό του συνεργάτη.

Ένα άτομο που κατέγραψε τα πάντα γύρω από τον «Μητρογκόλ». Από το πως σκόραρε κατά των Ρουμάνων μέχρι τις κινήσεις του, τις αντιδράσεις του και την εν γένει αγωνιστική του συμπεριφορά. Τα δείγματα γραφής φυσικά ήταν εξαιρετικά και ο Ρότζερς εμπλουτίζει διαρκώς τον «φάκελο» Μήτρογλου.

Ο 40χρονος προπονητής της Λίβερπουλ έχει ρίξει βάρος στην παρακολούθηση του διεθνούς στράικερ σε ματς ειδικών συνθηκών και μεγάλων δυσκολιών. Ο Μήτρογλου που έχει βάλει 13 γκολ στους 11 τελευταίους του αγώνες με Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα δεν θα μπορούσε έτσι και αλλιώς να περάσει απαρατήρητος.

Στον Ρότζερς αρέσει πολύ ο Μήτρογλου για πολλούς λόγους. Ο πρώτος είναι πως είναι ένας φορ για τα... δύσκολα. Βρίσκει δίχτυα σε αναμετρήσεις υψηλών απαιτήσεων και γενικότερα μεγάλου δείκτη δυσκολίας. Ο δεύτερος είναι πως έχει ποικιλία κινήσεων και δουλεύει καλά και τα δύο πόδια του.

Ο τρίτος είναι η αντίληψη που έχει στον χώρο, η συνεργασία του με τους συμπαίκτες του και η δημιουργική του ικανότητα καθώς εκτός από το ότι σκοράρει πασάρει κιόλας. Και το τέταρτο και εξίσου βασικό η ωριμότητα που δείχνει ποδοσφαιρικά αλλά και εκτός γηπέδου.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την άκρως ελκυστική ευκαιρία που προσφέρεται για τον Έλληνα άσο λόγω της ρήτρας των 8 εκατ. ευρώ έχουν ωθήσει τον προπονητή των «ρεντς» να τον έχει ψηλά στην λίστα του με τους πολλούς παίκτες που βλέπει ο σύλλογός του. Βέβαια δεν είναι ο μόνος και το ξέρει.

Καθημερινά μεγαλώνει ο αριθμός των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Μήτρογλου και οι οποίες τον τσεκάρουν στενά. Φυσικά βλέπουν και άλλους παίκτες του Ολυμπιακού όπως τον Μανωλά και τον Σάμαρη. Ο Μήτρογλου όμως έχει την μερίδα του λέοντος με τους μάνατζερ ανά την Ευρώπη να συζητούν έντονα για την προοπτική της μεταγραφής του και πως δύσκολα θα μείνει στο Λιμάνι μετά το Μουντιάλ.

Εφόσον ο διεθνής φορ συνεχίσει αυτές τις καταπληκτικές εμφανίσεις είναι δεδομένο πως και το καλοκαίρι θα είναι «καυτό»...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα