Ίδρωσε αλλά πέρασε ο Ιωνικός! (1-0, vids)

Gazzetta team
Ίδρωσε αλλά πέρασε ο Ιωνικός! (1-0, vids)

bet365

Σε ένα δραματικό ματς που μετέδωσε το gazzetta tv, ο Ιωνικός έκαμψε στην παράταση την αντίσταση του Κισσαμικού και πέρασε στον τελικό του 5ου ομίλου όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανελευσινιακό!

Ήταν καλύτερος, είχε τις φάσεις και στο τέλος δικαιώθηκε. Ο Ιωνικός χρειάστηκε να... ιδρώσει απέναντι στον Κισσαμικό, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε τον έλεγχο του ματς, που μετέδωσε το gazzetta tv, χρειάστηκε τον εξτρά χρόνο της παράτασης για να κάμψει την αντίστασή του στη Νεάπολη. Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν για αρκετή ώρα τους διαδρόμους προς την εστία του Ρίζου, ο οποίος μάλιστα ήταν εξαιρετικός και επέμβη σε αρκετές περιπτώσεις για να διατηρήσει το μηδέν για την ομάδα του.

Ο γκολκίπερ των Κρητικών σταμάτησε τον Μπερνιδάκη στο 36' και στο 41', ενώ απέκρουσε την προβολή του Παπασπύρου στο 50'. Ο Κισσαμικός απείλησε με δύο σουτ του Χατζηλιόντα στο 71' και στο 75' και αφού ο Ιωνικός δε σκόραρε στο 82' η αναμέτρηση πήγε στην παράταση. Εκεί ο Καμβύσης έδωσε τη λύση, με τον Ρίζο να προδίδεται από την άμυνα του.

Ο Χρυσάφης εκτέλεσε το φάουλ στο 99', έπειτα από σύγχηση στην άμυνα του Κισσαμικού, η μπάλα έφτασε στον Καμβύση, ο οποίος με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του επιπλέον χρόνου, παρά την όποια πίεση των φιλοξενούμενων και ο Ιωνικός πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ' Εθνικής.

Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά από το web tv του gazzetta.gr σε χορηγία της hellas online

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα