Εκτός «Χρυσής Μπάλας» ο Κριστιάνο

Εκτός «Χρυσής Μπάλας» ο Κριστιάνο

Γιώργος Καραμάνος
Εκτός «Χρυσής Μπάλας» ο Κριστιάνο

bet365

Οι Πορτογάλοι γράφουν με βεβαιότητα ότι ο Ρονάλντο δεν πρόκειται να ταξιδέψει στη Ζυρίχη για τη βράβευση των κορυφαίων της χρονιάς.

Τις δύο προηγούμενες χρονιές, ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είχε παραβρεθεί στο γκαλά της FIFA για την απονομή των ποδοσφαιρικών... αριστείων. Ο Πορτογάλος τεχνικός μάλιστα έχει φροντίσει να διαρρεύσει πως και φέτος οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν θα του επιτρέψουν να δώσει το παρών στην απονομή για τους καλύτερους του 2013. Τη στάση του συμπατριώτη και τέως προπονητή του όμως είναι έτοιμος να μιμηθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η είδηση κυκλοφόρησε στην Πορτογαλία και μάλιστα με βεβαιότητα. Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να ταξιδέψει στις 13 Γενάρη στην Ζυρίχη. Οι λόγοι είναι γνωστοί και έχουν να κάνουν με τη στάση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (σ.σ.: δηλώσεις Μπλάτερ, ανάρτηση στην ιστοσελίδα με σύγκριση υπέρ του Μέσι), με τον Κριστιάνο να είναι έτοιμος να πάρει απουσία, ακόμα και με την πιθανότητα να μην είναι εκεί για να σηκώσει την «Χρυσή Μπάλα», την οποία έχει εξαιρετικές πιθανότητες να κατακτήσει (σ.σ.: λογικά ή εκείνος ή ο Ριμπερί).

Δεν ξέρουμε εάν η στάση του είναι σωστή απέναντι στο άθλημα και σε όσους θα έχουν επιλέξει να τον ψηφίσουν. Ωστόσο, σίγουρα είναι φυσιολογικό να αισθάνεται χολωμένος και να θέλει να σνομπάρει όλη αυτή την ιστορία που κάθε χρόνο από γιορτή που θα έπρεπε να είναι, μετατρέπεται σε μία διαρκή ετήσια αντιπαράθεση με χαμένους τόσο το ποδόσφαιρο όσο και τα ίδια τα αστέρια του και γι αυτό φταίει η FIFA.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα