«Ιστορικό το ματς με την ΑΕΛ»

Gazzetta team
«Ιστορικό το ματς με την ΑΕΛ»

bet365

Δήλωση με την οποία καλεί τον κόσμο να δώσει το παρών στο αυριανό παιχνίδι με την ΑΕΛ εξέδωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Φιλιππιάδας Θανάσης Λιόντος.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Πρέβεζας σ΄αυτή κάνει λόγω για ένα ιστορικό παιχνίδι, καθώς επίσης και στο γεγονός ότι η συμπαράσταση του κόσμου αποτέλεσε σημαντική βοήθεια στις μέχρι τώρα επιτυχίες του συλλόγου.

Αναλυτικά η δηλωσή του:

«Το ματς με την ΑΕΛ, είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για τον Εθνικό και όπως είναι φυσικό θέλουμε τον κόσμο της Φιλιππιάδας και της ευρύτερης περιοχής δίπλα μας. Θέλουμε να κάνουν το γήπεδο να φαίνεται πολύ μικρό για τους χωρέσει όλους. Η συμπαράσταση του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να τον έχουμε κοντά μας και τώρα καθώς είναι πολύ σημαντικό για μας. Ο στόχος στο ματς του Σάββατου είναι η νίκη και μπορούμε να το πετύχουμε με τη δική σας βοήθεια και υποστήριξη πάντα μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια.

Σας περιμένουμε στο Δημοτικό στάδιο Φιλιππιάδας!».

Στα αγωνιστικά η ομάδα του Γιώγου Γιάννου ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τους «βυσσινί». Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τον τεχνικό της ομάδας της Ηπείρου είναι ο Παναγιωτόπουλος που ταλαιπωρείται από σφίξιμο στο δικέφαλο, αλλά παρόλα αυτά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή με την συμμετοχή του να είναι αμφίβολη.

Την 19μελή αποστολή του συλλόγου της Φιλιππιάδας απαρτίζουν οι: Μπαντής, Βαρέλης, Μούτας, Μούτος, Κοντογεώργος, Θεοδώρου, Σιαπέρας, Παπαβασιλείου, Δάρδας, Τσακανίκας, Σαπανίδης, Γεωργίου, Κολλιάκης, Γιάτσε, Γιαννούλης, Μπεζεβέκης, Παναγιωτόπουλος, Τσιφλίδης και Γεωργαράς.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα