Το... απερίγραπτο tweet του Τέιλορ! (pic)

Το... απερίγραπτο tweet του Τέιλορ! (pic)

Θάνος Σαρρής
Το... απερίγραπτο tweet του Τέιλορ! (pic)

bet365

Ο αμυντικός της Νιούκαστλ, Στίβεν Τέιλορ, προχώρησε σε ένα ρατσιστικό tweet, θεωρώντας προφανώς ότι κάνει πλάκα σε συμπαίκτες του...

Η κατακραυγή για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή είναι μεγάλη, μετά το προσβλητικό του tweet. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μασαντιό Χαϊνταρά τον.. .τσίγκλισε για τις προσπάθειες που κάνει να μάθει γαλλικά, «ανεβάζοντας» μια φωτογραφία του, στην οποία είναι ξαπλωμένος.

Ο Τέιλορ απάντησε με ένα μήνυμα που έγραφε: «είναι πάντα ωραίο να σας βλέπω να χαμογελάτε», απευθυνόμενος τόσο στον Χαϊνταρά, όσο και στον Μούσα Σισοκό και τον Βέρνον Ανίτα. Κάποιους, δηλαδή, από τους μαύρους συμπαίκτες του.

Το σοκ όμως έρχεται με την προβολή της φωτογραφίας που συνοδεύει το μήνυμα και απεικονίζει τέσσερις στερεοτυπικές εικόνες μαύρων που χαμογελούν. Ο ένας έχει μουστάκι και φοράει φανέλα της Ολλανδίας, ο άλλος φοράει μια ψεύτικη αφάνα, ο τρίτος μια παραδοσιακή αφρικανική φορεσιά και ο τελευταίος έχει καλυμμένο το πρόσωπό του με κάτι σαν... πίσσα!

Σύντομα ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα Τουν, θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις, παρότι ο Χαϊνταρά προσπάθησε να τον καλύψει κάνοντας λόγο για πλάκα...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα