«Αυτός ο χαμένος ο Μοράτι»

«Αυτός ο χαμένος ο Μοράτι»

bet365

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις... προδόθηκε από μικρόφωνα και κάμερες, με «θύμα» τώρα τον Μάσιμο Μοράτι.

Μετά από όσα είχε πει, χωρίς να το καταλάβει, για τον Πάολο Καναβάρο, ο πρόεδρος της Νάπολι αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τον Μοράτι και τον Βάλτερ Ματσάρι. Σε μια συνάντηση με τις τοπικές Αρχές για το θέμα του «Σαν Πάολο», ο Ντε Λαουρέντις ρωτήθηκε για τον Ματσάρι που έφυγε το καλοκαίρι για την Ιντερ και -χωρίς να καταλάβει ότι υπάρχουν ανοιχτά μικρόφωνα- είπε αυτά που ήθελε.

«Στον Βάλτερ έχουμε κάνει μια ασίστ καθώς δώσαμε πρεστίζ στη δουλειά του και κατάφερε να πάρει το καλύτερο από τον άλλο χαμένο που ήθελε να πουλήσει την ομάδα του... Εμείς που δεν είμαστε χαμένοι, πήραμε τον καλύτερο που υπήρχε. Διάλεξα τον Ράφα Μπενίτεθ επειδή σκέφτεται όπως εγώ, έχει το ίδιο πλάνο για τη Νάπολι. Γι' αυτόν είναι ένα στοίχημα, το δέχθηκε επειδή το πιστεύει και όλα είναι πιθανά».

Γενικά ο Ντε Λαουρέντις είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα καθώς σε δηλώσεις του στην Il Mattino της Νάπολη είπε ότι «μπορεί να δώσω και 50 εκατ. ευρώ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου»!

 

SERIE A Τελευταία Νέα