Ο ΠΑΟΚ θέλει φίλαθλους του Αρη στην Τούμπα

Γιώργος Βροντάκης
Ο ΠΑΟΚ θέλει φίλαθλους του Αρη στην Τούμπα

bet365

Ο Άρης έκανε αίτημα για εισιτήρια στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ να κάνει δεκτό το αίτημα, αλλά την τελική απόφαση θα πάρει η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Την ερχόμενη αγωνιστική, όπου είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν εισιτήρια για την Τούμπα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωση πως δέχεται το αίτημα του Άρη αρκεί να δώσει και αυτός εισιτήρια στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Βέβαια, όλα εξαρτώνται από την Αστυνομία και φαντάζει πολύ δύσκολο η απάντηση της να είναι θετική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποδέχτηκε το αίτημα της ΠΑΕ Άρης για παροχή εισιτήριων στην αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με την προϋπόθεση ότι το ίδιο θα συμβεί και στον αγώνα του β' γύρου μεταξύ των δύο ομάδων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα