«Παίρνει κεφάλια» ο Μιλίνκοβιτς

«Παίρνει κεφάλια» ο Μιλίνκοβιτς

Θοδωρής Βασίλης
«Παίρνει κεφάλια» ο Μιλίνκοβιτς

bet365

Ο Δημήτρης Ηλιάδης άναψε το πράσινο φως και ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ετοιμάζεται να πάρει σκούπα. Τελειώνει ο Ίμπε, στο περιθώριο οι Πουλίδο και Αγάνθο.

Η συνάντηση του Δημήτρη Ηλιάδη με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς έβγαλε ειδήσεις. Ο πρόεδρος του Άρη έστειλε μήνυμα στον προπονητή της ομάδας ότι έχει το ελεύθερο να κάνει ότι νομίζει ώστε να ανατρέψει την κατάσταση.

Ο Σέρβος τεχνικός έχει πάρει τις αποφάσεις του και ήδη όπως βγαίνει ο πρώτος που θα την πληρώσει είναι ο Τζον Ίμπε. Ο Νιγηριανός που αποκτήθηκε ως παίκτης που θα κάνει την διαφορά έχει απογοητεύσει με την παρουσία του και ήδη θα μπει στο περιθώριο και φαίνεται πως τελειώνει.

Ο Μιλίνκοβιτς είναι απογοητευμένος και από τους Πουλίδο και Αγάνθο και σε πρώτη φάση μπαίνουν στο «ψυγείο» μέχρι να επανέλθουν στα γνωστά στάνταρ απόδοσης. Ήδη ο πρώτος υπέβαλε την παραίτησή του από αρχηγός της ομάδας και η κριτική που έχει δεχτεί για τις κακές του εμφανίσεις έχει παίξει τον ρόλο του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα