Ο Σαββίδης καθορίζει τις μεταγραφές

Ο Σαββίδης καθορίζει τις μεταγραφές

Gazzetta team
Ο Σαββίδης καθορίζει τις μεταγραφές

bet365

Εκτός από τα χρήματα που θα δοθούν κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ιβάν Σαββίδης θα καθορίσει και το πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ στην αγορά.

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει, καθώς απομένει λίγο παραπάνω από 1,5 μήνα για να ξεκινήσει. Έτσι, στον ΠΑΟΚ ξεκίνησαν τις συσκέψεις και να αναζητούν περιπτώσεις παικτών, ώστε να γίνουν οι εισηγήσεις ενόψει του Ιανουαρίου.

Ωστόσο, τόσο τα χρήματα που θα δοθούν όσο και η στρατηγική που θα ακολουθήσει ο «Δικέφαλος» του Βορρά στην αγορά θα τα καθορίσει ο Ιβάν Σαββίδης. Όπως αναφέρει η Sportday, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου της Θεσσαλονίκης θα πει την πρώτη και την τελευταία λέξη στο θέμα των μεταγραφών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα