Επιστρέφει στα γήπεδα ο Ορμπάιθ

Επιστρέφει στα γήπεδα ο Ορμπάιθ

Δημήτρης Τομαράς
Επιστρέφει στα γήπεδα ο Ορμπάιθ

bet365

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ άρχισε προπονήσεις με την Βάγιε Ντε Εγκουές, ομάδα Γ' Ισπανίας και ετοιμάζεται για come back στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού που αποχώρησε από την ενεργό δράση φαίνεται πως το μετάνιωσε. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ο Ορμπάιθ άρχισε προπονήσεις με την Βάγιε Ντε Εγκουές, σύλλογο από την Γ' κατηγορία της Ισπανίας. Ο γεννημένος το 1979 Ισπανός ποδοσφαιριστής, που έχει θητεύσει σε Οσασούνα, Αθλέτικ και Ρουμπίν Καζάν περιμένει μέσα στις επόμενες ημέρες να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ορμπάιθ έχει συμπληρώσει σχεδόν έναν μήνα προπονήσεων. Είναι εν αναμονή της κάρτας του για να κλείσει το deal. Οι Ισπανοί επισημαίνουν πως στον σύλλογο αυτόν έχουν παίξει και τα αδέρφια του, Φραν και Μιγκέλ. «Ο Πάμπλο είναι το κομμάτι στο ποδοσφαιρικό παζλ που μας λείπει. Μπορεί να μην έχει ακόμα τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό αλλά μπορεί να παίξει και να προσφέρει», δήλωσε ο Ινιάκι Φάνλο.

Ο τεχνικός της Βάγιε συμπλήρωσε: «Θα μας προσφέρει πολλή και μεγάλη βοήθεια και στο γήπεδο και στα αποδυτήρια. Ο ίδιος δεν θέλει δημοσιότητα, όμως όλοι τον σέβονται και τον εκτιμούν πολύ. Εμείς θα του δώσουμε την δυνατότητα να αγωνιστεί μαζί μας». Η εν λόγω ομάδα είναι 9η στην κατηγορία με 19 πόντους και ενώ ανεβαίνουν 4 σύλλογοι.

 

Τελευταία Νέα