Όλη η Ευρώπη στα... πόδια του! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Όλη η Ευρώπη στα... πόδια του! (pics)

bet365

Ο Μήτρογλου στα... πάνω του και όλη η Ευρώπη κινείται στους ρυθμούς του. Το Gazzetta.gr αποκαλύπτει την ενδεκάδα των ομάδων που τον θέλουν και τους λόγους που αρέσει.

Κάθε μέρα προστίθεται και από μία ομάδα. Κάθε Σάββατο ή Κυριακή έρχεται και από ένας σκάουτερ. Ο Μήτρογλου με τα καυτά... πιστόλια του έχει τρελάνει την ευρωπαϊκή ήπειρο με τους συλλόγους που τον τσεκάρουν να αυξάνονται συνέχεια και το ενδεχόμενο να έρθουν προτάσεις τον Γενάρη να είναι κάτι παραπάνω από ορατό ενώ φυσικά υπάρχει και το καλοκαίρι. Το Gazzetta αναλύει την 11άδα που έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρό της τον διεθνή άσο. Ο ίδιος πάντως είναι 100% αφοσιωμένος σε Ολυμπιακό και Εθνική, κάτι που ξεκαθαρίζει συνεχώς. Το μυαλό του είναι μόνο εκεί και πως θα κάνει μία πολύ καλή χρονιά με τον σύλλογό του αλλά και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Βενγκέρ... ψήνεται!

Οι Άγγλοι σε καθημερινή βάση τονίζουν πως ο Αλσατός τεχνικός τσεκάρει διαρκώς τον διεθνή φορ, έχοντας εντυπωσιαστεί από τα προσόντα του και την εκτελεστική του δεινότητα. Οι «κανονιέρηδες» θέλουν να καλύψουν τις όποιες αδυναμίες στη μάχη για το πρωτάθλημα και ο Βενγκέρ έχει... υποσχεθεί μεταγραφές. Λεφτά υπάρχουν ενώ γραφεία ατζέντηδων κάνουν λόγο πως αν η Άρσεναλ μπει δυνατά στην μάχη για τον διεθνή φορ θα έχει το προβάδισμα κυρίως των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρεί με τον Ολυμπιακό εδώ και χρόνια. Δεν... ξεχνιέται και ο Κάμπελ ενώ οι φήμες για παραχώρησή του στον Ολυμπιακό ως αντάλλαγμα δεν... διαψεύδονται από τους Βρετανούς.

Ο αντι-Λεβαντόφσκι και ο... Sokratis

Ο Λεβαντόφσκι φεύγει και η Ντόρτμουντ ψάχνει για φορ που θα κάνει τη διαφορά. Η εμφάνιση του Μήτρογλου με την Άντερλεχτ... τρέλανε τους Γερμανούς, ενώ έχουν εξαιρετική εντύπωση και για την εικόνα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Μήτρογλου είναι ψηλά στη λίστα της Ντόρτμουντ ενώ δεν έχει ακουστεί άλλο όνομα για τη θέση του Πολωνού. Επίσης ο Παπασταθόπουλος έχει δικαιώσει τις προσδοκίες των Γερμανών. Βέβαια, ο φορ του Ολυμπιακού θα δίνει διαρκώς εξετάσεις μέχρι και τη νέα χρονιά, μιας και τότε θα αποφασιστεί ο παίκτης που θα πάρει την θέση του Λεβαντόφσκι...

Άλλαξε ιδιοκτήτη, ψάχνεται για μεταγραφές

Η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Ίντερ με την έλευση του Ινδονήσιου Έρικ Τοχίρ φέρνει άλλον μεταγραφικό αέρα για τον σύλλογο. Οι νερατζούρι έχουν τσεκάρει φέτος τον Μήτρογλου κυρίως σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και σε μεγάλα ματς στην Ελλάδα ενώ γενικότερα κοιτάζουν έναν καλό φορ και για τον Γενάρη και για το καλοκαίρι. Ενδεικτικό του πόσο θέλουν τον παίκτη είναι και το γεγονός πως έχουν στείλει και ανθρώπους τους στην Ελλάδα για τον παίκτη.

Παρακολούθηση από το καλοκαίρι

Το ενδιαφέρον της ομάδας της Λίβερπουλ για τον Κώστα Μήτρογλου έχει διαρρεύσει εδώ και αρκετό καιρό. Για την ακρίβεια από τότε που ο Ολυμπιακός έδωσε το φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο Άνφιλντ. Η επικείμενη αποχώρηση του Λουίς Σουάρες από την ομάδα σηματοδοτεί πιθανές εξελίξεις με τους Βρετανούς να έχουν διαρκώς στα ραντάρ τους τον Έλληνα άσο.

Πήραν πληροφορίες από Τοροσίδη

Οι Ρωμαίοι μπορεί να μην... τρελαίνονται να βρουν εδώ και τώρα φορ, όμως έχουν στις λίστες τους τον Μήτρογλου ενώ έχουν αντλήσει πληφορορίες από τον Τοροσίδη, έναν διεθνή ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πολύ καλά τον άλλοτε συμπαίκτη του. Στο ρόστερ της η Ρόμα έχει φορ, όπως ο Μποριέλο αλλά ενδεχομένως το καλοκαίρι να τεθεί θέμα απόκτησης παίκτη για την επίθεση.

Κλειδί ο Φλόκαρι

Η Λάτσιο έχει αυτήν την στιγμή πληρότητα στην επίθεσή της, όμως παρόλα αυτά παρακολουθεί τον Κώστα Μήτρογλου κυρίως στα ευρωπαϊκά του ματς. Οικονομική δυνατότητα για να δοθούν τα 8 εκατ. ευρώ υπάρχει. Σημείο-κλειδί η πιθανή αποχώρηση του Φλόκαρι, που ήταν να φύγει από το περασμένο καλοκαίρι όμως τελικώς έμεινε, επειδή δεν βρέθηκε η ιδανική προσφορά για τους Λατσιάλι. Φέτος όμως φαίνεται πως θα αποχωρήσει...

Ξετρελαμένοι στην Πορτογαλία

Μπορεί ο Μήτρογλου να μην έκανε τα σούπερ ματς εναντίον της, πλην όμως οι Πορτογάλοι έχουν πάθει... πλάκα μαζί του και με την συχνότητα που σκοράρει, όπως και με τον Ρομπέρτο από το ξεκίνημα της χρονιάς. Η Μπενφίκα έχει ήδη ανοίξει δίαυλο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό έχοντας αποκτήσει τον Λιούμπομιρ Φέισα ενώ η εκτίμηση των ανθρώπων της για τον Μήτρογλου είναι μεγάλη. Και όλα αυτά την στιγμή που ο Καρντόζο δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με το τεχνικό τιμ και με την ομάδα, κάτι το οποίο ίσως πυροδοτήσει εξελίξεις...

Τον τσεκάρει εδώ και μήνες

Στις τάξεις της έχει τον φορ Τζάτζα, έναν αξιόλογο παίκτη του οποίου όμω κατέχει το 50% των δικαιωμάτων. Το άλλο 50% είναι στην Γιουβέντους, όπερ σημαίνει πως ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να φύγει ο παίκτης. Υπάρχει και ο Φλόρες όμως η Σασουόλο κοιτάζει εδώ και μήνες την περίπτωση Μήτρογλου και δεν αποκλείεται μία από τις πρώτες της κινήσεις, εφόσον χρειαστεί επιθετικό και από την στιγμή βέβαια που θα μείνει εν τέλει κατηγορία.

Ξέρει και... εμπιστεύεται Ελλάδα

Η Βόλφσμπουργκ είναι μία από τις γερμανικές ομάδες που έχουν εμπιστευτεί και επενδύσει σε παίκτες από την Ελλάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Βιεϊρίνια. Ο Μήτρογλου έχει σημειωθεί στα μπλοκάκια των σκάουτέρ της που έχουν βρεθεί στην Ελλάδα σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ. Τα προσόντα και η έφεση στο γκολ που έχει ενθουσιάζει τους ανθρώπους της Βόλφσμπουργκ, που τον έχουν συμπεριλάβει στον σχεδιασμό τους για την επόμενη περίοδο.

Το συζητά στην... Μπουντεσλίγκα!

Η Λάουτερν πήγε στο Φάληρο για χάρη του. Το όνομα του Μήτρογλου έχει κάνει ντόρο στη Γερμανία και ο τεχνικός της, Κόστα Ρούνιε, ήρθε να τον απολαύσει. Βέβαια, ο διεθνής φορ δεν το... συζητά για τη Β' κατηγορία και μόνο σε περίπτωση που η ομάδα εξασφαλίσει την άνοδο της θα εξετάσει την περίπτωσή της. Λεφτά σε περίπτωση προβιβασμού υπάρχουν και όταν αυτή έρθει οι διοικούντες είναι αποφασισμένοι να τα... σκάσουν για να μην ζήσουν ξανά τον εφιάλτη.

Ικανοποίηση Μπρους, λεφτά υπάρχουν...

Ο Στιβ Μπρους τον έχει τσεκάρει από κοντά και εξέφρασε την ικανοποίησή του γι' αυτό που αντίκρισε. Ο τεχνικός της Χαλ είδε τον Μήτρογλου στο Ολυμπιακός-Μπενφίκα και όχι μόνο ενώ σκάουτινγκ έγινε και στο ματς με ΠΑΟΚ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Χαλ τον παρακολούθησε. Μάλιστα ο Μπρους είχε επαφές και με τον Ρόι Κάρολ με ανθρώπους των Πειραιωτών. Δεν του αρέσει πολύ μόνο ο Μήτρογλου αλλά και ο Μανωλάς.

Στα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ είχε στραμμένα τα βλέμματά της πάνω του και οι Άγγλοι μιλούν σοβαρό ενδιαφέρον. Λεφτά υπάρχουν, όπως τονίζει η διοίκηση και τον Γενάρη θα ψαχτούν σοβαρά για ενίσχυση στην επίθεση. Ονόματα υπάρχουν στη λίστα, ο Μήτρογλου είναι ψηλά και η Πρέμιερ Λιγκ αρέσει πολύ στον φορ του Ολυμπιακού.

Στο top-25 των Άγγλων

Την ίδια στιγμή με βάση δημοσίευμα από την Αγγλία και το bleacherreport.com ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού, συγκαταλέγεται στο top-25 των ποδοσφαιριστών για τον Γενάρη στο Νησί! Εκτός από τον Μήτρογλου, στην λίστα που συμπληρώνει την 25άδα, βρίσκονται ακόμα και οι: Μπα (Τσέλσι), Μπεραχίνο (Μπρόμιτς), Μανγκαλά (Πόρτο), Ραμίρες (Σαουθάμπτον), Σέζαρ (ΚΠΡ), Κάπελ (Σπόρτινγκ), Ροντρίγκες (Σαουθάμπτον), Μπανέγκα (Βαλένθια), Λέσκοτ (Μάντσεστερ Σ.), Χουλκ (Ζενίτ), Ινς (Μπλάκπουλ), Ερνάντες (Μάντσεστερ Γ.), Ενκουλού (Μαρσέιγ), Καμπαγιέ (Νιουκάστλ), Μπενζεμά (Ρεάλ Μ.), Κόκε (Ατλέτικο), Κεντίρα (Ρεάλ Μ.), Ελ Σαραουί (Μίλαν), Μπέινς (Έβερτον), Κοεντράο (Ρεάλ Μ.), Ρόις (Ντόρτμουντ), Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γ.), Λεβαντόφσκι (Ντόρτμουντ) και Σουάρες (Λίβερπουλ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα