«Ο Πράνιτς είναι ποιοτικός»

«Ο Πράνιτς είναι ποιοτικός»

Νίκος Αθανασίου
«Ο Πράνιτς είναι ποιοτικός»

bet365

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, Νίκο Κόβατς, ξεκαθάρισε το γιατί κάλεσε τον Ντάνιελ Πράνιτς για τα μπαράζ με την Ισλανδία. «Βρίσκω τον εαυτό μου στον Παναθηναϊκό».

«Ο Πράνιτς έχει την ικανότητα να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στην ενδεκάδα και κλήθηκε επειδή είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής. Έχει αγωνιστεί σε μεγάλους συλλόγους και μπορεί να καλύψει τρεις ή τέσσερις θέσεις στον αγωνιστικό χώρο. Γι' αυτό είναι εδώ» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Μέλι» για Παναθηναϊκό

Από κει και πέρα, ο Κροάτης άσος του Παναθηναϊκού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την νέα σελίδα που άνοιξε στην καριέρα του, ερχόμενος στην Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στους Κροάτες:

«Άλλαξα λίγο το λουκ. Δεν είναι τόσο σημαντικό. Μπορώ να πω ότι παίζω αρκετά καλά στον Παναθηναϊκό και βρίσκω ξανά τον εαυτό μου. Χαίρομαι που είμαι ξανά στην Εθνική. Για να είμαι ειλικρινής, έχω λίγο άγχος και τρακ... Αυτό που θέλω είναι να πάμε καλά στα παιχνίδια με την Ισλανδία. Είμαστε η Κροατία και θα περάσουμε στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Ο Ντάνιελ Πράνιτς αναφέρθηκε και στην παρουσία του Νίκο Κόβατς στον πάγκο της Κροατίας:

«'Ήταν εξαιρετικός παίκτης και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει και εξαιρετικός προπονητής. Βέβαια ο χρόνος θα το δείξει και τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Του εύχομαι ότι καλύτερο και πιστεύω ότι θα οδηγήσει την Κροατία στο Μουντιάλ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα