«Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν για 4-0»

Gazzetta team
«Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν για 4-0»

bet365

Ο Χρήστος Δημόπουλος μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι ο Αναστασίου κάνει καλή δουλειά στον Παναθηναϊκό.

Ο «φονιάς» μίλησε στον NovaΣπορ FM για το θρίαμβο των «ερυθρολεύκων» επί του ΠΑΟΚ και τόνισε ο δικέφαλος δεν έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό.

Για τον ΠΑΟΚ δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο εδώ και καιρό και είχε δυσκολία στο γκολ. Εδώ και περίπου 20 μέρες δεν είναι καλός. Λένε κάποιοι για τους παίκτες, ότι δεν είναι αρκετά καλοί, όμως οι ίδιοι έπαιζαν και πριν ένα μήνα. Άλλα είναι τα προβλήματα του ΠΑΟΚ. Η μπάλα φτάνει δύσκολα μπροστά. Ο Λούκας είναι παιχταράς, αλλά δεν έχει αποδώσει καθόλου, ενώ ο Στοχ πηγαίνει όλο προς το χειρότερο. Αν δεν σκοράρει ο Σαλπιγγίδης, δύσκολα παίρνει αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ. Έλειψε και ο Βίτορ από την άμυνα, αλλά και στις στημένες φάσεις στην επίδοση. Ο ΠΑΟΚ δεν απέδωσε σαν μεγάλη ομάδα».

Στη συνέχεια τόνισε: «Δεν μπορεί να πει κανείς πως η διαφορά των δύο ομάδων είναι για 4-0. Αν έπαιζαν σε ένα μήνα, ίσως να κέρδιζε πάλι ο Ολυμπιακός, αλλά όχι να έχανε ο ΠΑΟΚ με κατεβασμένα χέρια. Ο ΠΑΟΚ θα είναι κοντά στις πρώτες θέσεις, αλλά αν έχει ελπίδες να κόψει πρώτος το νήμα, θα το δούμε σε 4-5 παιχνίδια», πρόσθεσε.

Για τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό πήγε για την ουσία περισσότερο, ενώ με την Μπενφίκα στάθηκε τυχερός. Τα έδωσε όμως όλα με τον ΠΑΟΚ και κέρδισε εύκολα».

Για τον Παναθηναϊκό είπε: «Ο Παναθηναϊκός πάει καλά. Ξεκίνησε με τη λογική ότι δεν πάει για πρωτάθλημα. Ο Αναστασίου κάνει καλή δουλειά. Κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης και τον Άρη, έχασε από τον ΠΑΟΚ επειδή αστόχησε σε πέναλτι ο Μπεργκ κι έχασε από τον Ολυμπιακό όπως έχασε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα