Κυπελλούχος η Σαχτέρ

Κυπελλούχος η Σαχτέρ

Gazzetta team
Κυπελλούχος η Σαχτέρ

bet365

Η Σαχτέρ Καραγκάντι κατέκτησε το Κύπελλο του Καζακστάν, ενώ η άλλη αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa League, Αλκμααρ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Φέγενορντ.

Αναλυτικά τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στο Europa League όπως γράφει το σάιτ του ΠΑΟΚ:
Έχασε την πρωτιά, αλλά μπορεί να αισθάνεται η κερδισμένη της αγωνιστικής στην Ολλανδία η Αλκμααρ, αφού πέρασε, δίχως να γνωρίσει την ήττα, από την σκληρή έδρα της Φέγενορντ.

Η ομάδα του Ντικ Αντβοκαατ πήρε την ισοπαλία 2-2 με μεγάλο πρωταγωνιστή τον μόνιμο σκόρερ της, τον Αρον Γιόχανσον και συνεχίζει την ανοδική της πορεία, έστω κι αν βλέπει την πλάτη της Φίτεσε και τον Αγιαξ να την πλησιάζει στον ένα βαθμό.

Η Αλκμααρ προηγήθηκε στο 17’ με τον Γιόχανσον έπειτα από ασίστ του Γκούντουντσον και πήγε στ’ αποδυτήρια με προβάδισμα. Η Φέγενορντ αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51’ είχε ήδη γυρίσει το ματς με γκολ των Τε Βρέντε και Ιμερς. Αμεση, όμως, ήταν και η απάντηση της Αλκμααρ με τον Γιόχανσον και πάλι να ισοφαρίζει 2-2 στο 57’.

Κυπελλούχος η Σαχτέρ

Το πρωτάθλημα το είχε παρατήσει εδώ και καιρό. Ομοίως και το Europa League. Ηξερε πως μοναδική διέξοδος διάκρισης και ανανέωσης του ευρωπαϊκού διαβατηρίου ήταν το Κύπελλο. Ο πρώτος και μοναδικός στόχος της σεζόν για τη Σαχτέρ Καραγκαντί.

Ενας επιτυχημένος στόχος, αφού το βράδυ της Κυριακής η ομάδα του Βίκτορ Κουμίκοφ κέρδισε 1-0 την Ταράζ στον τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Astana Arena, γήπεδο όπου θα διεξαχθεί και το ματς με τον ΠΑΟΚ, και κατέκτησε τον τίτλο. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ήταν ο Σεργκέι Χιζνιτσένκο.

Η Καραγκαντί αγωνίστηκε με τους: Μόκιν, Σίμτσεβιτς, Ποριβάεφ, Βασίλιεβιτς, Μαϊλι, Ντζίντιτς, Βίτσιους (89’ Μπαϊζάνοφ), Κάνιας, Χιζνιτσένκο (90’ Γκαζάριαν), Φινότσενκο, Λούνιν

* Η Μακάμπι Χάιφα αγωνίζεται το βράδυ της Δευτέρας (11/11) κόντρα στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα