Αυλαία στην Τρίπολη

Μαριάννα Αξιοπούλου
Αυλαία στην Τρίπολη

bet365

Με την αναμέτρηση του Αστέρα απέναντι στην Ξάνθη στην Τρίπολη ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΞΑΝΘΗ

Η αλλαγή έγινε για καλό, όμως προς το παρόν ο Αστέρας Τρίπολης δεν έχει δει τα αποτελέσματα που θα ήθελε. Ο Σάκης Τσιώλης έφυγε, όμως μαζί του δεν έχουν φύγει όλα τα κακά σημάδια που έδειχναν οι Αρκάδες από την αρχή της σεζόν. Στην Κομοτηνή δεν κατόρθωσαν να πανηγυρίσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη και απέναντι στην Ξάνθη θέλει να διατηρήσει την ισχυρή του έδρα και να πάρει μια νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πεντάδα. Το πρόβλημα για τον Αστέρα είναι η παράδοση, καθώς δεν έχει κατορθώσει ποτέ να κερδίσει την ακριτική ομάδα στην Τρίπολη και μετράει σε εφτά ματς τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αυτό είναι το καλό για την Ξάνθη, που μετά από ένα εκρηκτικό 15νθήμερο, τώρα ψάχνει εκ νέου να βρει τα πατήματά της. Μακριά από τα Πηγάδια έχει μόλις μία νίκη και τέσσερις ήττες γεγονός που καθιστά την αποστολή της ακόμα πιο δύσκολη.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 11/11, 19:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: «Θ. Κολοκοτρώνης»
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 2-0, Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 2-0, Πανθρακικός –Αστέρας Τρίπολης 1-1. / Καλλονή-Ξάνθη 1-5, Ξάνθη-Ατρόμητος 0-2, Λεβαδειακός-Ξάνθη 2-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,65 Χ: 3,75 2: 6,84
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Κουτσιαύτης, Μαγιάννης, Ζυγούρης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Γκόιαν (τιμωρ.) – Βάλλας (τραυμ.), Κομεσίδης (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: -

* Η ερμηνεία για τις ελληνικές σειρές είναι η εξής:
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: Ώρα και μετάδοση
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Προηγούμενα αποτελέσματα
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: Στοίχημα
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Διαιτητές
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Απουσίες
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το γεγονός του αγώνα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα