Αποχώρησε από την ΑΕΛ ο Παναγόπουλος

Αποχώρησε από την ΑΕΛ ο Παναγόπουλος

Gazzetta team
Αποχώρησε από την ΑΕΛ ο Παναγόπουλος

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ αποτελεί ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Ο τεχνικός των «βυσσινί» μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ανακοίνωσε την αποφασή του να αποχωρήσει από τον πάγκο των Θεσσαλών, τονίζοντας ότι η ομάδα είχε επηρεαστεί από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για τον αγώνα δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι συγκεκριμένο. Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια στην ομάδα του Οικονόμου διότι η νίκη τους είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο τον Κώστα Κατσάρα που έχω μάθει ότι κάνει εξαιρετική δουλειά κι αυτό φάνηκε σήμερα στο γήπεδο.

Αναλαμβάνω πλήρως και απόλυτα την ευθύνη για την ήττα. Γιατί ξέρετε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν ήττες και ήττες. Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο για το παιχνίδι. Κατανοώ πλήρως την αγανάκτηση και την οργή των οπαδών. Αν στεναχωριέμαι για κάτι είναι ότι μέχρι το 90’ υπήρχε κόσμος που χειροκροτούσε και στήριζε την ομάδα και υπήρχε κόσμος που έβριζε.

Ξαναλέω, ότι και οι δύο έχουν μέρος στην εξέδρα, αλλά εγώ – επιτρέψτε μου – κρατάω το παλαμάκι επί 90 λεπτά στον αγώνα και απορρίπτω τις αποδοκιμασίες. Όχι στο πρόσωπό μου, αλλά για τα ίδια τα παιδιά που αγωνίζονται.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να μου επιτρέψετε να πω ότι επειδή έχω μάθει να αναλαμβάνω τις όποιες ευθύνες μου αναλογούν σήμερα αποχωρώ από την ομάδα»

-Ο λόγος;

«Καθαρά προσωπικός. Γι’ αυτό και αποχωρώ από την ομάδα.

-Είδαμε μια ένταση και έναν εκνευρισμό μέσα στην ομάδα που δεν τον είχαμε δει σε προηγούμενους αγώνες…

«Νομίζω ότι είναι πρώτη φορά φέτος που η φετινή ομάδα της ΑΕΛ δεν έβαλε τη μπάλα κάτω. Άρα, λοιπόν, ευθύνη έχει ο προπονητής που δεν έβαλε τη μπάλα κάτω. Το να δικαιολογήσω τα όποια σκληρά μαρκαρίσματα, αντρικό άθλημα είναι, κλωτσάει ο αντίπαλος, κλωτσάς εσύ, αλλά όχι αντιαθλητικά.

Δεν θέλω να δικαιολογήσω κάτι. Τώρα αν φύγουμε από το καθαρά αγωνιστικό, ναι σας λέω ότι η ομάδα για ακόμη μία εβδομάδα διαταράχθηκε με το να κάνει δύο μέρες προπόνηση χωρίς τον γυμναστή της. Ένα απλό παράδειγμα».

-Η απόφασή σας λήφθηκε πριν από το παιχνίδι;

«Όχι. Καμία σχέση. Μα δεν είναι απόφαση που έχει να κάνει αμιγώς με το αποτέλεσμα, νίκη, ήττα. Ξαναλέω ότι ίσως το παιχνίδι και το αποτέλεσμα βοηθάει. Τι εννοώ βοηθάει: Εγώ από την πρώτη μέρα που έχω έρθει μιλάω για την επόμενη μέρα, Ούτε για 30 στα 30 έχω μιλήσει, ούτε για κάτι άλλο.

Ξαναλέω, λοιπόν, ότι είναι προσωπική μου απόφαση να αποχωρήσω. Το λάθος μου, λοιπόν, αφού ρωτάτε είναι ότι ίσως θα έπρεπε να είχα αποχωρήσει νωρίτερα. Και θέλω να το κλείσω εδώ λέγοντας ότι – τελικά – η πραγματικότητα έχει μια μεγάλη ικανότητα.

Σε φέρνει αντιμέτωπο και σου καταρρίπτει την όποια θετική διάθεση σκέψη, φιλοδοξία, όραμα έχεις. Κλείνω με αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ και ζητάω συγγνώμη εκ μέρους του αγωνιστικού τμήματος από όλο τον κόσμο που ήταν σήμερα στο γήπεδο, γιατί μιλάμε για ένα ιστορικής σημασίας παιχνίδι του οποίου δεν φανήκαμε αντάξιοι».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα