Θα γεμίσει με ΠΑΟΚ το Καραϊσκάκη

Δημήτρης Τομαράς
Θα γεμίσει με ΠΑΟΚ το Καραϊσκάκη

bet365

Λιγότερα από 5 χιλιάδες εισιτήρια έχουν μείνει για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ με το Καραϊσκάκη να πρόκειται να γεμίσει για δεύτερο συνεχές ματς.

Ο αριθμός των 4.500 εισιτηρίων (σ.σ. για την ακρίβεια είναι ελαφρώς λιγότερα) έχει μείνει για την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Φάληρο. Εισιτήρια που -όπως εκτιμάται- αναμένεται να εξαντληθούν έως το απόγευμα της ίδιας ημέρας και λίγο πριν την σέντρα του ματς και ως εκ τούτου το Καραϊσκάκη θα είναι ξανά κατάμεστο και θα έχει και την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα. Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί και σε αυτόν τον αγώνα τον 12ο του παίκτη έτσι ώστε να πάρει το επιθυμητό για εκείνον αποτέλεσμα και να κλείσει άκρως θετικά την τριάδα των αγώνων με Παναθηναϊκό, Μπενφίκα και δικέφαλο του Βορρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα