Επίσημα στον Αστέρα ο Σανκαρέ

Νίκος Τσιώκος
Επίσημα στον Αστέρα ο Σανκαρέ

bet365

Ο Καλίφα Σανκαρέ επιστρέφει στην Τρίπολη, καθώς ο Αστέρας επισημοποίησε με ανακοίνωση τη συμφωνία των δυο πλευρών για 2,5 χρόνια.

Όπως γράψαμε απ' το πρωί, ο Καλίφα Σανκαρέ ήταν κοντά στην επιστροφή του στην Τρίπολη και αυτό έγινε επίσημο απ' το μεσημέρι. Ο Σενεγαλέζος υπέγραψε συμβόλαιο για 2,5 χρόνια, το οποίο θα έχει ισχύει από τον προσεχή Ιανουάριο, με τον Αστέρα να ανακοινώνει την απόκτησή του. Μάλιστα, σύντομα θα μπει στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος να βοηθήσει όταν θα τεθεί σε ισχύ το συμβόλαιό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Καλίφα Σανκαρέ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με αρχή του συμβολαίου του από την 1η Ιανουαρίου 2014.

Ο Σανκαρέ που θα φοράει το Νο15, θα πάει για λίγες ημέρες στην οικογένεια του στο Βέλγιο και θα επιστρέψει για να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.

«Έτοιμος να βοηθήσω»

Λίγο μετά την ανακοίνωσή του, ο 29χρονος στόπερ δήλωσε από τώρα έτοιμος να βοηθήσει τους Αρκάδες. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Αστέρα. Γνωρίζω πως και φέτος έχουμε μία καλή ομάδα και εγώ ήρθα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά και σε προσωπικό επίπεδο είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Ποιος είναι

Ο Σανκαρέ γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1984 στο Ντακάρ, έχει ύψος 1.90 και ήταν από τους πρωταγωνιστές του Αστέρα την περσινή αγωνιστική περίοδο, ενώ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά και φέτος την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο Σανκαρέ είναι γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος, αφού αγωνίστηκε με επιτυχία στον Ολυμπιακό Βόλου (2010-2011), τον Άρη Θεσσαλονίκης (2011-2012) και τον Αστέρα Τρίπολης (2012-2013), όπου σε 97 αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη σημείωσε επτά γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα