«Λίβερπουλ για Μήτρογλου τον Ιανουάριο»

Gazzetta team
«Λίβερπουλ για Μήτρογλου τον Ιανουάριο»

bet365

Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ενόψει Ιανουαρίου φέρνει νεό αγγλικό ρεπορτάζ τον Κώστα Μήτρογλου, τονίζοντας ότι οι Ρεντς ελπίζουν να έχει τον ίδιο θετικό αντίκτυπο με τον Κουτίνιο και τον Στάριτζ.

Τα ρεπορτάζ για τον Κώστα Μήτρογλου συνεχίζονται, καθώς η εκπληκτική χρονιά του Έλληνα στράικερ δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Όπως αναφέρει λοιπόν η Μirror, ο Μπρένταν Ρότζερς έχει ζητήσει από τους διοικούντες την ομάδα δύο παίκτες ικανούς να διατηρήσουν τους Ρεντς σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ.

Μετά την ήττα από την Άρσεναλ, ο Βορειοιρλανδός προπονητής ήταν ξεκάθαρος: «Χρειαζόμαστε παίκτες που θα έρθουν και θα βοηθήσουν αμέσως την ομάδα», ρίχνοντας το μπαλάκι στους διοικούντες, οι οποίοι, παρά την συγκρατημένη οικονομική πολιτική τους, πέρυσι δαπάνησαν 20 εκατομμύρια λίρες για τον Κουτίνιο και τον Στάριτζ, δύο παίκτες που «κούμπωσαν» αμέσως με την ομάδα.

Σύμφωνα με τη Mirror, οι «κόκκινοι» θέλουν έναν επιθετικό και έναν μέσο, με τον Κώστα Μήτρογλου να είναι στο στόχαστρο. Εκτιμούν ότι με έξι εκατομμύρια λίρες μπορεί να αποκτηθεί και στέκονται στην τρομερή χρονιά του. Ωστόσο, το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Ίαν Έιρ ξεκαθάρισε ότι φέτος τον Ιανουάριο είναι πολύ πιθανόν να μην δαπανηθούν τόσα χρήματα όσα πέρυσι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα