«Ο Άρης παίζει ευκολότερα με μεγάλες ομάδες»

Gazzetta team
«Ο Άρης παίζει ευκολότερα με μεγάλες ομάδες»

bet365

Ο Ζόραν Λόντσαρ, βοηθός του Μιλίνκοβιτς στον πάγκο του Άρη, μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ο Λόντσαρ έχει αρκετή εμπειρία από παιχνίδια με τους «πράσινους», κόντρα στους οποίους έχει πετύχει δύο γκολ. Ο βοηθός προπονητή στον Άρη μίλησε στην Nova για την αναμέτρηση του «Κλεάνθης Βικελίδης», τονίζοντας ότι η νίκη θα πάει σε αυτόν που θα δείξει το περισσότερο πάθος.

Πως περιμένετε το ματς του Σαββάτου;

«Είναι μεγάλο παιχνίδι και πάντα τέτοια παιχνίδια τα περιμένει κανείς με αγωνία. Οσα χρόνια ξέρω τον Αρη, νομίζω παίζει ευκολότερα με μεγάλες ομάδες. Περιμένω από τους παίκτες μας να τρέξουν πάρα πολύ, να έχουν πάθος και βέβαια να αγωνιστούν δυνατά. Με τη βοήθεια του κόσμου που είμαι σίγουρος ότι θα γεμίσει το '' Κλ. Βικελίδης'', θα τα καταφέρουμε. Εχω την εντύπωση ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

-Τα δύο γκολ που έχετε βάλει εναντίον του Παναθηναϊκού, τα θυμάστε;

«Τα θυμάμαι, όπως θυμάμαι και μία φορά που πήγαμε και φάγαμε πέντε!»

-Που πιστεύετε ότι θα κριθεί το ντέρμπι;

«Θα πάει σε αυτόν που το θέλει περισσότερο. Σε αυτόν που θα βγάλει μεγαλύτερο πάθος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα