Κοντά στην επιστροφή ο Σανκαρέ

Gazzetta team
Κοντά στην επιστροφή ο Σανκαρέ

bet365

Ο Καλιφά Σανκαρέ, μετά από λίγους μήνες απουσίας, αναμένεται να φορέσει ξανά τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης από τον Ιανουάριο!

Οι διαπραγματεύσεις με τον Σενεγαλέζο στόπερ, ο οποίο είχε φτιάξει πολύ καλό δίδυμο με τον Μπαρτολίνι, έπεσαν στο κενό το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα ο παίκτης να αναζητήσει την τύχη του αλλού. Η Αλ Αραμπί τον δελέασε με τα πετροδόλαρά της και έτσι ο Σανκαρέ αναχώρησε για... άλλες πολιτείες. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν καλά στο Κατάρ και πλέον ο ίδιος έριξε το μπαλάκι στον Αστέρα!

Είναι δεδομένο ότι ο τραυματισμός του Μπαρτολίνι και το θέμα που προέκυψε με τον Λισγάρα έχουν δημιουργήσει κενά στην άμυνα των Αρκάδων και όλα δείχνουν ότι από τον Ιανουάριο ο Σανκαρέ θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του Αστέρα, αφού βρίσκεται στην Αθήνα και έχει συμφωνήσει προφορικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα