Η ώρα του Ατζαγκούν

Η ώρα του Ατζαγκούν

Gazzetta team
Η ώρα του Ατζαγκούν

bet365

Ο τραυματισμός του Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με Άρη, αναγκάζει τον Αναστασίου να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, με τον Αμπντούλ Ατζαγκούν να θεωρείται το φαβορί για την αντικατάστασή του.

Ο Κροάτης μέσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το πλήρες μέγεθος του προβλήματός του στο ισχίο, ωστόσο ακόμα κι αν καταφέρει να μπει στην αποστολή, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να ξεκινήσει βασικός. Η συμμετοχή εξαρτάται από τους γιατρούς και ο Αναστασίου καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Πράνιτς.

Έτσι, κατά τα φαινόμενα ο αντικαταστάτης του θα είναι ο Ατζαγκούν, με την παρουσία του δίδυμου Φιγκερόα-Μπεργκ στην επίθεση να συνεχίζεται. Ο Νιγηριανός αναμένεται να παίξει πίσω από τους δύο σέντερ φορ σε ελεύθερο ρόλο, στον ρόμβο που σκέφτεται ο «Ολλανδός», ο οποίος θέλει να διατηρήσει τα επιθετικά του ατού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα