«Το ίδιο η Λεωφόρος με το... Καραϊσκάκη;»

Gazzetta team
«Το ίδιο η Λεωφόρος με το... Καραϊσκάκη;»

bet365

Για δύο μέτρα και δύο σταθμά έκαναν λόγο στον Παναθηναϊκό μετά την τιμωρία της μίας αγωνιστικής για τα επεισόδια του ντέρμπι, συγκρίνοντας με όσα είχαν συμβεί στο «Καραϊσκάκη» το 2011.

Φανερά ενοχλημένοι με την τιμωρία της Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λιγκ ήταν στο Τριφύλλι, έπειτα από την απόφαση να... κλείσει η Λεωφόρος στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Επίσημη θέση μπορεί να μην πήρε η ΠΑΕ, ωστόσο στελέχη της ομάδας δεν άφηναν ασχολίαστη την ποινή της μίας αγωνιστικής, με αφορμή ότι ήταν ίδια και για τους «ερυθρόλευκους» στο ντέρμπι του Φαλήρου τον Φλεβάρη του 2011.

Τότε βέβαια είχε πέσει μέχρι και βόμβα μολότοφ στο γήπεδο, εκτός φυσικά από το κυνηγητό των οπαδών στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Εκτός από το συγκεκριμένο ματς, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού συνέκριναν την απόφαση και με τα επεισόδια της Λιβαδειάς φέτος, όπου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τους Βοιωτούς είχε καθυστερήσει η έναρξη του β' μέρους για όσα συνέβησαν στις εξέδρες, αλλά... δεν καταγράφηκαν πουθενά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα