Xωρίς κόσμο με ΠΑΣ Γιάννινα η Λεωφόρος!

Xωρίς κόσμο με ΠΑΣ Γιάννινα η Λεωφόρος!

Gazzetta team
Xωρίς κόσμο με ΠΑΣ Γιάννινα η Λεωφόρος!

bet365

Μια αγωνιστική χωρίς κόσμο και 55.000 ευρώ πρόστιμο είναι η τιμωρία για τον Παναθηναϊκό όσο αφορά την ποινή από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό! Θα καταθέσουν έφεση οι «πράσινοι».

Βαρύς έπεσε τελικά ο πέλεκυς της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» μετά την σημερινή τους απολογία για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, άκουσαν την απόφαση που είναι τιμωρία της έδρας για έναν αγώνα. Το ματς που θα εκτίσουν την ποινή τους θα είναι αυτό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκτός όμως από το κεκλεισμένων των θυρών, στο «τριφύλλι» θα πρέπει να βάλουν και βαθιά το χέρι στην τσέπη, μιας και επιπλέον θα πρέπει να καταβάλουν πρόστιμο 55.000 ευρώ.

Οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν να μην κλείσει η Λεωφόρος και θα καταθέσουν έφεση, ζητώντας να υπάρξει το βαρύ πρόστιμο, αλλά όχι η ποινή των κεκλεισμένων των θυρών. Αυτό άλλωστε ανέφερε και στην αρχική του απολογία και αυτό θα συνεχίσει να κάνει και στην έφεση, ελπίζοντας πως το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις εξέδρες.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής αναφορικά με την 10η αγωνιστική, έχουν ως εξής: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 10ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 2/11/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και την υπ΄ αριθμ. 1003/2/489/8-λστ΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική και συνολική πειθαρχική χρηματική ποινή πενήντα πέντε χιλιάδων ευρώ

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ

*Η υπόθεση Skoda Ξάνθη (Κ20), Ν.Κεχαγιάς (προπονητής) αναβλήθηκε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα