«Να απολαύσουμε το γήπεδο από κοντά»

«Να απολαύσουμε το γήπεδο από κοντά»

Gazzetta team
«Να απολαύσουμε το γήπεδο από κοντά»

bet365

Η ΑΕΚ παρουσίασε την Αγιά Σοφιά και το gazzetta.gr ζήτησε την γνώμη του Θωμά Μαύρου όσο και του Βάιου Καραγιάννη που δεν μπορούσαν να κρύψουν την χαρά τους για το νέο στολίδι της Ένωσης.

Πως την είδατε την χθεσινή παρουσίαση;

Μαύρος: Ήταν πολύ όμορφη η εκδήλωση μακάρι να πάνε όλα καλά, να κυλήσει πολύ γρήγορα ώστε να μπορέσουμε να το απολαύσουμε και από κοντά.

Καραγιάννης: Πιστεύω η χθεσινή παρουσίαση ήταν το πρώτο δείγμα για το τι θα ακολουθήσει. Πραγματικά το χρειαζόταν αυτό η ΑΕΚ και νομίζω το γήπεδο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πόσο σημαντική είναι η αναφορά στην προσφυγιά και στις χαμένες πατρίδες;

Μαύρος: Στους καιρούς μας έχει χαθεί πλέον αυτό το συναίσθημα, και θεωρώ ότι θα μας φέρει μία όμορφη επιστροφή στα ήθη και στα έθιμα μας, γιατί αν δεν σέβεσαι την ιστορία σου και δεν την εκτιμάς τότε δεν μπορείς και να προχωρήσεις. Νομίζω είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο της ΑΕΚ να γίνεται μία τέτοια αναφορά.

Καραγιάννης: Σίγουρα αγγίζει τον κάθε φίλο της ΑΕΚ, άλλωστε η ιστορία του συλλόγου είναι συνυφασμένη με την προσφυγιά και τις χαμένες πατρίδες.

Η νέα εποχή στην ΑΕΚ έχει ξεκινήσει;

Μαύρος: Θεωρώ ότι έχει ξεκινήσει από το πρώτο ματς στην Γ' Εθνική και νομίζω ότι η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη εγγυάται την αναγέννηση της ομάδας και την επιστροφή της ομάδας εκεί που της αρμόζει.

Καραγιάννης: Έχει ξεκινήσει και νομίζω τα καλύτερα έρχονται. Υπάρχει ο Δημήτρης Μελισσανίδης που είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην καταλληλότερη στιγμή. Βέβαια, εδώ να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στο κόσμο που στηρίζει την ομάδα ακόμα περισσότερο-ακόμα και από τις καλές εποχές της Α' Εθνικής και πρέπει να πούμε ένα μπράβο

Το γήπεδο πως το είδατε; Η ανυπομονησία είναι μεγάλη να πατήσετε σε αυτό;

Μαύρος: Το γήπεδο είναι φανταστικό και περιμένουμε όλοι πότε θα γίνει πραγματικότητα για να το απολαύσουν όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ.

Καραγιάννης: Και βέβαια περιμένουμε να το δούμε να γίνεται πραγματικότητα. Σίγουρα είναι αλλιώς να το βλέπεις σε μακέτα και αλλιώς να είναι έτοιμο να διεξαχθεί αγώνας.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα