Τρεις Ιταλίδες για Μήτρογλου

Δημήτρης Τομαράς
Τρεις Ιταλίδες για Μήτρογλου

bet365

Ίντερ, Λάτσιο και Ρόμα καραδοκούν για τον Κώστα Μήτρογλου τσεκάροντας διαρκώς τον άσο του Ολυμπιακού. Για τον Πιτσίνι της Ιντεπεντιέντε γράφουν οι Αργεντίνοι.

ΜΜΕ στην Ιταλία βάζουν στο κόλπο για τον Μήτρογλου εκτός από την Ίντερ και την Λάτσιο αλλά και την Ρόμα. Επισημαίνεται πως έχουν βάλει στις λίστες τους τον διεθνή φορ του Ολυμπιακού, πως τον παρακολουθούν γενικότερα και πως υπάρχει η πρόθεση να ασχοληθούν άμεσα πιο ενεργά με την περίπτωσή του. Οι γείτονές μας βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν λόγο για ένα μεγάλο ντέρμπι και εκτός γηπέδων για τους Λατσιάλι και τους Ρωμαίους και ενώ ξεκαθαρίζουν πως ο παίκτης απασχολεί αρκετές ομάδες στην Ευρώπη. Την ίδια στιγμή στην Αργεντινή μεταδίδεται πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κλείσει έναν εκ των Πιτσίνι, Βελάσκες ή Μιράντα της Ιντεπεντιέντε αντί για τα χρήματα που του οφείλονται από αυτήν. Κυρίως όμως στέκονται στον Πιτσίνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα