«Ψάχτηκε» για Πελέ ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
«Ψάχτηκε» για Πελέ ο ΠΑΟΚ

bet365

ΠΑΟΚ κι Εργοτέλης αναμετρήθηκαν το Σάββατο και οι άνθρωποι του Δικεφάλου ρώτησαν τους Κρητικούς για τον Πελέ.

Ο 26χρονος Πορτογάλος μέσος αποτελεί μία από τις αποκαλύψεις της φετινής σεζόν, όντας εκ των παικτών της ομάδας του Ηρακλείου. Με βιογραφικό σε Ίντερ, Πόρτο, αλλά και Βαγιαδολίδ έχει ήδη ξεχωρίσει και στον ΠΑΟΚ καλοβλέπουν όπως φαίνεται την περίπτωσή του.

Στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου στην Τούμπα με τον Εργοτέλη όπου έδωσαν το «παρών» και ο πρόεδρος των Κρητικών, Γιάννης Δασκαλάκης, με τον γενικό διευθυντή Γιάννη Ράλλη, ρωτήθηκαν από τους ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» για τον Βίτορ Ούγκο Γκόμεζ Πάκος, όπως είναι το πλήρες όνομά του, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου έκαναν μία διερευνητική επαφή για το ενδεχόμενο αγοράς του παίκτη, ο οποίος ανήκει στο γραφείο του γνωστού μάνατζερ Ζόρζε Μέντεζ. Εξάλλου ο Πελέ αγωνίζεται και σε μία θέση που «πονάει» ο ΠΑΟΚ, με τον Έργκους Κάτσε να βρίσκεται προ της εξόδου και τον Πάμπλο Γκαρσία να δείχνει ότι δεν υπολογίζεται από τον Στέφενς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα