Συμφώνησε με Τσιώλη ο ΠΑΣ

Νίκος Τσιώκος
Συμφώνησε με Τσιώλη ο ΠΑΣ

bet365

Σε συμφωνία με τον Σάκη Τσιώλη ήρθε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, και απομένει η ανακοίνωση του «Άγιαξ» για την επισημοποίηση της συνεργασίας.

Το αναμενόμενο ραντεβού μεταξύ του Γιώργου Χριστοβασίλη και του Σάκη Τσιώλη πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε σε συμφωνία με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Έτσι, απομένει η ανακοίνωση του «Άγιαξ» για να είναι επίσημο το deal μεταξύ των δυο πλευρών και ο Τσιώλης να πιάσει αμέσως δουλειά στους Ηπειρώτες επιστρέφοντας στους πάγκους, ύστερα από την αποχώρησή του από τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα, γίνεται λόγος ότι στους Ζωσιμάδες θα τον ακολουθήσει και το τιμ του, που αποτελείται από τους Κυριλίδη, Κοσμά και τον γιό του, Βαγγέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα