Σε δίκη ο Χένες για φοροδιαφυγή

Σε δίκη ο Χένες για φοροδιαφυγή

Gazzetta team
Σε δίκη ο Χένες για φοροδιαφυγή

bet365

Δεν θα την γλυτώσει τελικά ο Ούλι Χένες. Το Οικονομικό Δικαστήριο του Μονάχου αποφάσισε να παραπέμψει σε δίκη τον πρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου για φοροδιαφυγή. Τον Μάρτιο του 2014 η δίκη.

Κατηγορούμενος για φοροδιαφυγή είναι ο Ούλι Χένες. Το Οικονομικό Δικαστήριο του Μονάχου-όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα- αποφάσισε να προχωρήσει κανονικά την υπόθεση παρότι από την πλευρά του ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου ήλπιζε ότι το όλο θέμα δεν θα πήγαινε σε δίκη. Η Εισαγγελία του Μονάχου τον Ιούλιο είχε ανακοινώσει ότι ο 61χρονος παράγοντας κατηγορείται για φοροδιαφυγή, με το δικαστήριο να κάνει δεκτή την καταγγελία της Εισαγγελίας.

Τελικά όπως έγινε γνωστό ο Χένες θα λογοδοτήσει με την δίκη να ξεκινάει τον Μάρτιο του 2014 και στόχος του Χένες είναι να δικαιολογήσει τα τεράστια ποσά που είχε αποκρύψει από την εφορία της Γερμανίας μεταφέροντάς τα στην Ελβετία. Παρά τις όποιες κατηγορίες ο Γερμανός παράγοντας θα παραμείνει πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, όπως ανακοίνωσαν οι Βαυαροί, ενώ και οι άλλοι μεγάλοι χορηγοί του συλλόγου όπως η Adidas, η Volkswagen και η German Telekom δήλωσαν την συμπαράστασή τους στον Χένες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα