Χωρίς Βίτορ με Ολυμπιακό

Χωρίς Βίτορ με Ολυμπιακό

Gazzetta team
Χωρίς Βίτορ με Ολυμπιακό

bet365

Δύο εβδομάδες εκτός δράσης θα μείνει ο Μιγκέλ Βίτορ, κάτι που σημαίνει ότι χάνει οριστικά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Οι φόβοι για την κατάσταση του Πορτογάλου στόπερ επιβεβαιώθηκαν και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Εργοτέλη, έδειξε κάκωση β' βαθμού έσω πλάγιου στο δεξί του πόδι.

Αυτό σημαίνει πως ο άσος του Δικεφάλου του Βορρά θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 15 ημέρες κι εκτός από την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη, θα χάσει και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Κυριακή. Το θετικό είναι πως υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των μπαράζ της Εθνικής και πιθανότατα ο Χουμπ Στέφενς θα μπορεί να τον υπολογίζεται στο clasico της Θεσσαλονίκης με τον Άρη στην Τούμπα τη 12η αγωνιστική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα