Επιστροφή στις νίκες για τα Τρίκαλα

Gazzetta team
Επιστροφή στις νίκες για τα Τρίκαλα

bet365

Στις νίκες επέστρεψαν τα Τρίκαλα που μετά την ήττα από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εντός έδρας επικράτησαν του Πυργετού με 1-0 στην έδρα του.

Η ομάδα του Ζόραν Μπάμποβιτς παρά το γεγονός ότι ήταν αυτή που έκανε παιχνίδι για ακόμα ένα ματς δεν ήταν καλή.

Το γκολ που έδωσε τη νίκη στους «κυανέρυθρους» απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας πέτυχε ο Λοϊζίδης με πλασέ στο 32΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες προκειμένου να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 52΄ να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Ψωμιάδη να αποκρούει το πέναλτι του Ζαφειρίου.

Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Στάμου στο 80΄ με το συγκρότημα του Νίκου Αργυρούλη να μην μπορεί να το εκμεταλλευτεί, καθώς επτά λεπτά μετά αποβλήθηκε και ο Καουνάς κι έτσι ο ΑΟΤ κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από την Λάρισα.

Πυργετός (Νίκος Αργυρούλης): Αγριοδήμος, Μαντζαφούλης, Καουνάς, Ψωμολιάς, Πότσης, Περήφανος (68’ Πίρε), Νάστας, Καρκαντάς, Βελετάνης (68’ Αργύρης), Ζαφειρίου, Διβανές (76’ Γκαραλιάκος).

Τρίκαλα (Ζόραν Μπάμποβιτς): Ψωμιάδης, Απ. Ηλίας, Κάλφας, Λοιζίδης, Μιχ. Ηλίας, Στάμος, Γέφτιτς (74’ Σίμοβιτς), Κόλα, Βουκέλια, Τεντολούρης (56’ Χαλιμπάκης), Στανσέφσκι (85’ Σακελλαρίδης)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα