Και πως να... ξεκολλήσουν; (0-0, vid)

Και πως να... ξεκολλήσουν; (0-0, vid)

bet365

Απόλλων Σμύρνης και Βέροια έμειναν στο... μηδέν στην Ριζούπολη και παράλληλα παραμένουν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα! Χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους!

Πως ξεκίνησαν

Για τους γηπεδούχους, ντεμπούτο κάτω από τα γκολπόστ έκανε ο Γκόμεζ, με τους Άλβαρεζ, Παπαζαχαρία μπροστά του, τον Αργυρόπουλο δεξιά και τον Διαμάντη αριστερά. Στον άξονα ήταν ο Καμαρά με τον Κόρμπο και λίγο πιο μπροστά τον Μίνγκα. Στην κορυφή βρέθηκε και πάλι ο Φαρινόλα, ενώ στα φτερά της επίθεσης, οι Γκουέλα και Τσιλιγκίρης.

Στην αντίπερα όχθη, η Βέροια ξεκίνησε με τον Λόπεζ στο τέρμα, τους Ορέστες, Σισοκό στο κέντρο της άμυνας, τον Γεωργιάδη δεξιά και τον Αμαραντίδη στα αριστερά. Στον άξονα ήταν ο Σιόντης με τον Μπάρμπα και μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο τον Όστοις. Στην κορυφή αγωνίστηκε, αντί του Μρντάκοβιτς, ο Μπεν, με τους Καλτά και Μπαργκάν να τον πλαισιώνουν.

Πιο δυνατά η «Βασίλισσα»

Το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά δεν είχε πολύ γρήγορο ρυθμό, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν ήθελαν να ρισκάρουν και να βιαστούν. Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν να πατούνα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, αφού είχαν τον έλεγχο του κέντρου και έφταναν πιο εύκολα μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Το παιχνίδι, δεν είχε αξιόλογες φάσεις στο πρώτο μέρος, με μοναδική εξαίρεση αυτή του 23', όταν η Βέροια έφτασε μία ανάσα από το γκολ. Ο Άλβαρεζ ανέτρεψε τον Μπεν μέσα στην περιοχή τον Μπεν, όμως ο Καλτσάς που εκτέλεσε το πέναλτι νικήθηκε από τον Γκόμεζ.

Δοκάρι από τα... αποδυτήρια!

Στην επανάληψη, ο Απόλλωνας μπήκε πιο ζεστά, αφού μόλις στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου είχε τεράστια ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ. Ο Φαρινόλα έκανε πολύ όμορφη ενέργεια από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Καμαρά, το σουτ του όμως, αφού τράνταξε το δοκάρι του Λόπεζ πέρασε άουτ!

Πίεση ο Απόλλωνας, ευκαιρία η Βέροια

Η Ταξιαρχία συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει το γκολ, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει κάποια πολύ καλή στιγμή. Αντίθετα, η Βέροια που ήταν κλεισμένη, κατάφερε στην κόντρα να φανεί απειλητική. Ήταν το 68ο λεπτό, όταν ο Μπεν βρέθηκε προ κενής εστίας, όμως με αυτοθυσία ο Δεληζλησης κατάφερε να απομακρύνει πάνω στην γραμμή με σωτήρια προβολή.

Όσο περνούσε η ώρα, ο Απόλλωνας ανέβαινε όλο και πιο ψηλά, καθώς έδειχνε πως δεν του αρκεί ο βαθμός της ισοπαλίας. Παρόλα αυτά, η αμυντική λειτουργία της «Βασίλισσας του Βορρά» ήταν υποδειγματική, αφού δεν άφηνε διαδρόμους, με αποτέλεσμα να μην μπορεί η Ταξιαρχία να μετουσιώσει την υπεροχή της.

Έτσι, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Καμπαξή, βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς σκορ, αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δύο και ειδικά τον Απόλλωνα, που ήθελε να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει μία υπερ-πολύτιμη νίκη στην μάχη της παραμονής.

MVP Γκόμεζ Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, έπιασε την ευκαιρία από τα μαλλιά, καθώς στην πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα κράτησε το μηδέν, κάτι που ο Τζόρβας δεν έχει πετύχει σε 9 παιχνίδια, αποκρούοντας μάλιστα το πέναλτι του Καλτσά!

Αδύναμος κρίκος Καλτσάς. Τέτοιες ευκαιρίες, σε παιχνίδι όπως αυτό της Ριζούπολης, δεν χάνονται. Φυσικά μιλάμε για το πέναλτι που έχασε ο Καλτσάς, το οποίο πολύ πιθανό να οδηγούσε την «Βασίλισσα του Βορρά» σε ένα τεράστιο διπλό!

Στο ύψος του Δεληζήσης. Μπήκε στο ημίχρονο, αντί του Τσιλιγκίρη και για περίπου ένα δεκαπεντάλεπτο, έπαιξε επιθετικός! Στην συνέχεια επέστρεψε στα μετόπισθεν και με αυτοθυσία έδιωξε πάνω στην γραμμή το σουτ του Μπεν. Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση από τον υψηλόσωμο αμυντικό.

Γκάφα. Ανήκει στον Άλβαρεζ, ο οποίος έανε ένα χαζό πέναλτι πάνω στον Μπεν, κάτι που δείχνει πως δεν ξέρει καλά την θέση του κεντρικού αμυντικού, όπου αγωνίζεται εδώ και λίγες εβδομάδες. Ετυχώς για εκείνον, ο Καλτσάς αστόχησε και έτσι η ομάδα του δεν το... πλήρωσε.

Το στραγάλι. Κανένα πρόβλημα από την διαιτησία του Καμπαξή και των βοηθών του, σε ένα εύκολο για αυτούς ματς, χωρίς δύσκολες φάσεις.

Το ταμείο του gazzetta: Απόλλωνας και Βέροια έχουν δύσκολο έργο για την παραμονή και πρέπει να βελτιώσουν την απόδοσή του άμα θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους. Για 4η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη ο Απόλλωνας, 8η(!) για την Βέροια, η οποία απογοητεύει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα